Demenstræning

Hvornår
29. okt 2023 kl. 14:45 til 17:15
Hvor
Tune Hallerne, Tunehøj 7, 4030 Tune, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 80 år, letøvede, øvede

Nummer
2023 17 01 3616

På dette kursus dykker vi ned i hvordan man mest hensigtsmæssigt træner demensramte mennesker, på en givende og alsidig måde. Fysisk aktivitet kan betyde at mennesker med demens vedligeholder eller forbedrer deres funktionsevne, hvilket kan gøre det muligt for dem at opretholde evnen til at klare hverdagsaktiviteter. 
 
Fysik aktivitet kan derudover bruges i forbindelse med at opfylde sociale og psykologiske behov hvilket kan have positiv indflydelse på mental sundhed
 
 
På kurset får du:

  • Teori, overvejelser og sparring omkring træning af mennesker med demens 
  • Inspiration til at bruge nemt tilgængeligt udstyr og designe træning relevant for demenssygdommen samt borgerens individuele ønsker.
  • Eksempler på øvelser og trænings-set ups, der kan bruges i forskellige settings såsom i hjemmet, i træningscentret eller i naturen

Dette kursus er en del af kursusdagen den 29. oktober i Tune. 
På kursusdagen har vi samlet en række spændende Fitness og Gymnastik kurser på samme lokalitet, så du kan gå direkte fra en inspirationskilde til en anden. 
 
Se et par af de andre Fitness kurser, som dagen bl.a. også byder på: 
Funktionel træning målrettet seniorer 
Mobilitet/balance træning målrettet seniorer

Laurits Tielbo

Instruktør: 
 
Laurits er uddannet fysioterapeut. Han har en eksamen i sportsfysioterapi og er i gang med en master of science i psykologi og neuroscience i relation til mental sundhed. Han har 15 års erfaring med holdundervisning, både i kampsport, fitness, demenshold og andre fysioterapeutiske interventioner. 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer