Yoga (60 timer)

Hvornår
12. aug 2022 kl. 17:30 - 22. jan 2023 kl. 13:30
Hvor
Kysthusene Gilleleje, Tinkerup Strandvej 8, 3250 Gilleleje, Danmark
Hvem
Trænere, fra 18 år

Nummer
2023 18 01 3840

Oplev roen og giv fordelene ved yoga videre

Yoga handler om at skabe harmoni ved at forene krop, åndedræt og sind. I yoga dykker du dybere ned i din egen krop gennem forskellige stillinger, som vil udfordre din styrke, smidighed og balance. Der arbejdes også med åndedrættet, koncentrationsevne og tålmodighed. Yoga kan dermed gøre dig klogere - både på din fysiske krop og dit mentale selv.

Bevæg dig for livet - Fitness’ 60 timers Yogauddannelse bygger på traditioner inden for Hatha Yoga. På uddannelsen får du dybdegående instruktion i en lang række yogastillinger, så du er klædt på til at undervise både nybegyndere og øvede i yoga. Du lærer, hvordan man sammensætter et harmonisk yogaprogram, og du får inspiration til åndedræts- og afspændingsteknikker. Derudover får du viden om yogaens historie og filosofi, åndedrættets betydning, meditation og meget mere.

Tag Bevæg dig for livet – Fitness´ yogauddannelse og indled din rejse ind i yogaens fantastiske univers, mens du får et solidt fundament til kompetent og sikker undervisning.

Bevæg dig for livet – Fitness yoga uddannelse er 60 aktive undervisningstimer. Du skal forvente, at det samlede timeantal vil være på 100 timer inklusiv pauser, forberedelse mellem modulerne, egen praksis og eksamensopgave.

Uddannelsen kører over tre moduler, fra fredag kl. 18.00 til søndag kl. 13.30.

Modul 1: 12.-14. august 2022 
Modul 2: 7.-9. oktober 2022 
Modul 3: 20.-22. januar 2023

Se program for de tre moduler HER

Vær opmærksom på, at alle tider er vejledende. 

Kristine Ingemann Petersen, Rie Castella Toftgaard

Niveau: Alle 
Varighed: 60 timer. 
Prøve: Uddannelsen afsluttes med en teoretisk og praktisk prøve. 
Forplejning: Fortrinsvis vegetarisk, og der ønskes at skabes et miljø hvor deltagerne ikke forstyrres unødigt af stimulanser.

Du skal selv medbringe yogamåtte, yogablokke, yogabælte og tæppe.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer