Stærk med kropsvægt

Hvornår
15. apr 2023 kl. 13:00 til 15:30
Hvor
Kettinge Motionscenter, Kettingevej 46, 4892 Kettinge, Danmark
Hvem
Udøvere
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 23 01 3010

Få inspiration til at lave reel styrketræning med kun kropsvægt eller meget begrænset udstyr. 
 
Kan man lave tung styrketræning og blive stærk, uden vægte og udstyr? 
- Ja, det kan man sagtens. Det er lettere, hvis man har det rette udstyr til rådighed, men begrænset udstyr eller kun kropsvægten, behøver ikke være en begrænsning. 
 
Særligt ikke hvis man har en makker.

Ofte kan kropsvægtstræning blive noget med en hulens masse gentagelser, hvor man oplever at pulsen stiger ret meget, og det egentlig ender med at blive mere kredsløbstræning end styrketræning. Sådan behøver det ikke være. 
Gennem forståelse for teorien bag muskelvækst og styrketræning, og den rette tilpasning og justering af øvelserne, kan kropsvægtstræning sagtens føre til øget styrke og muskelvækst.

Workshoppen vil både indeholde en masterclass med Stephen, lidt teori og et kreativt værksted, hvor vi udveksler erfaringer og opfinder nyt, så vi alle går hjem med nye værktøjer og ideer.

Kurset henvender sig til alle aldre og niveauer.

Instruktør: 
Peter Nissen 
 
Peter er landsunderviser hos bevæg dig for livet – fitness, hvor han bl.a. uddanner frivillige fitnessinstruktører. Han er uddannet fysioterapeut og har arbejdet med fysioterapi og træning, men er nu i gang med at videreuddanne sig med en kandidatgrad i fysioterapi. Peter har været frivillig fitnessinstruktør i Borup Fitness gennem de sidste 12 år. 
 
Deltag også i: 
Intervaltræning i træningscentret kl. 10 - 12.30

Peter Leth Nissen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer