Artikler

Nye cykler fylder lokaler og frister frivillige i BMI

Spritnye spinningcykler har pustet nyt liv i BMI Indoor Cycling og sikret både instruktører, frivillige og medlemmer i foreningen.

Fundet i: Fitness > Artikler

Maskinhus forvandlet til Gladsaxe MultiFitness med plads til alle

Med enkle greb har Gladsaxe Kommune vist, hvordan et gammelt maskinhus kan blive til et fitnesscenter for alle – uanset funktionsevne. H.K.H Prinsesse Benedikte indvier de nye rammer den 6. juni.

Fundet i: Fitness > Artikler

”Vi har armene oppe over hovedet”

Efter tre års kamp får det foreningsbaserede fitnesscenter FK Fitness nu endelig økonomisk støtte fra Silkeborg Kommune. DGI har fulgt sagen med stor forundring.

Fundet i: Fitness > Artikler

Lyst og glæde motiverer os til fysisk aktivitet

Mange dyrker motion for at blive sundere, men lysten til at bevæge kroppen er vigtigere, viser nye resultater fra den store undersøgelse Danmark i Bevægelse, som Syddansk Universitet står bag.

Fundet i: Fitness > Artikler

Gårslev er frontløber for nytænkende foreningsfitness

25. september indvier H.K.H Prinsesse Benedikte og DGI's formand Charlotte Bach Thomassen de nye fitnessrammer i Gårslevhallen ved Vejle, der er blevet forvandlet til et lokalt mødested – også mennesker med bevægelseshandicap. Projektet er gennemført med støtte fra kampagnen ’Fitness for alle’.

Fundet i: Fitness > Artikler

Foreningsfitness nytænkes: Viking Atletik er klar til første spadestik

Viking Atletiks fitnesscenter i Rønne vil udbrede motionsformen til flere brugergrupper – også dem med bevægelseshandicap. 17. august tages første spadestik til et nyt rummeligt fitnesscenter med ligeværdig adgang for alle. Projektet gennemføres med støtte fra kampagnen ’Fitness for alle’.

Fundet i: Fitness > Artikler

Mandeyoga hitter i Melby

Det er torsdag aften og 20 mænd i alle aldre og former er samlet i den gamle gymnastiksal på Melby skole.

Fundet i: Fitness > Artikler

Venskab, træning og en gammel Smedje

Det sociale spiller en vigtig rolle, når man dyrker fitness. I hvert fald hvis man spørger initiativtagerne til foreningen Smedjen på Hindsholm. De har skabt et træningsfællesskab med plads til hele familien – og en god kop kaffe efter træning.

Fundet i: Fitness > Artikler

20 teenagere, 10 øvelser og 1 instruktør

I fitnesscentret Kom og Træn i Give er der også plads til børn under 15 år. De kan enten træne på et lukket TeenFitness-hold eller sammen med deres forældre.

Fundet i: Fitness > Artikler

8 effektive øvelser til din hjemmetræning

VIDEO: Fysioterapeuten guider dig gennem et enkelt træningsprogram, som du kan lave både derhjemme og på ferien, indendørs såvel som udendørs.

Fundet i: Fitness > Artikler
1/10