Tilmelding til Fitness Tryday er åben

Fitness Tryday inviterer til oplevelser af det bedste inden for fitness den sidste weekend i januar.

Glæd dig til Fitness Tryday 2018, hvor du kan opleve en masse spændende workshops og prøve de seneste fitness-trends. Foto: Butchers Lab

For tredje år i træk slår Fitness Tryday dørene op flere steder i landet den sidste weekend i januar.

Formålet er at give alle fitness-glade danskere mulighed for at prøve tidens største og mest spændende fitness-trends, og 2018 er ingen undtagelse. Som en fast del af programmet på alle Fitness Tryday-events kan du opleve Yoga og det nye koncept Bootcamp. Og dertil kommer en række andre workshops, som du kan finde i området omkring netop det event, du har valgt.

Uanset om du er erfaren yoga-udøver eller aldrig har prøvet yoga før, så kan du få en oplevelse af at forkæle dig selv

Line Oredsson, konsulent i Bevæg dig for livet - fitness

"Til Fitness Tryday får du en sjov dag med sved på panden og mulighed for at prøve en masse forskellige workshops. Så der er garanti for en aktiv dag, hvor du også kan møde instruktører fra idrætsforeningerne i dit område," siger Line Oredsson, som er konsulent i Bevæg dig for livet - Fitness, den fælles fitnessafdeling for DGI og GymDanmark, der står bag Fitness Tryday.

En fitness-dag for alle

Til Fitness Tryday sammensætter du selv dit program, så du er sikker på at få afprøvet lige netop de workshops, du allerhelst vil. Og på den måde bliver Fitness Tryday for alle.

"Uanset om du er erfaren yoga-udøver eller aldrig har prøvet yoga før, så kan du få en oplevelse af at forkæle dig selv med fordybelse, styrke og indre fokus. Og er du til højintens træning med fokus på kernestyrke og kondition, er bootcamp lige noget for dig," siger Line Oredsson.