Børneyoga

Yoga hjælper dit barn med at håndtere en stresset hverdag og at finde ro i sig selv.

Børneyoga er yoga på dit barns præmisser. Yoga bliver leget ind gennem storytelling og yogalege, og dit barn får et frirum, hvor det kan ”slukke” for andres og egne forventninger og lære at finde ro i, hvem det er. Målet med børneyoga er, at dit barn hen ad vejen selv finder yogaens dybere mening: forening af krop og sind, selvrespekt og ærlighed i forhold til følelser.

Yoga kan give børn i alle aldre en bedre balance i livet. Når de lærer simple teknikker til selvomsorg, meditation og kropsglæde, vokser selvværdet, de bliver opmærksomme på deres krop, og ved at lade dem tænke over livet, skaber børneyoga en grobund for medfølelse og samarbejde.

Yoga er samtidig fysisk gavnligt for børn. Det øger deres fleksibilitet, styrke, koordination og kropsforståelse. Derudover ændres kropsholdningen, lungekapaciteten øges, de indre organer stimuleres, og søvnen bliver bedre.

Er du interesseret i børneyoga, så find en forening nær dig, og tilmeld dine børn et hold.

Bevæg dig for livet – Fitness (den fælles fitnessafdeling for DGI og GymDanmark) tilbyder også uddannelse i børneyoga, hvor du kan blive klædt på til at undervise børn i alle aldre.

Er du interesseret i yoga generelt, så se også vores øvrige kurser og uddannelser i yoga.