Break

Dans med på beatet af groovy rytmer i breakdance og lær street cool koreografi i vores fem lærenemme videoer.

Har du styr på dine moves på dansegulvet? Eller vil du gerne lære det? Så tjek videoerne med vores instruktører i Break herunder. Din attitude på dansegulvet bliver aldrig den samme igen! 

Break kommer af Breakdance, der er i familie med Hip Hop - en dansestil fra de afroamerikanske kvarterer og gader i New York, der bliver dyrket af unge over hele verden i dag.  

Du behøver ikke at være gangster for at være street 

Break er en af de mange populære dansearter i DGI Fit'n'Fun. Det særlige ved Break er, at dansestilen både udfordrer din styrke, balance og rytme. Og det fede er, at du kan dyrke den alene eller sammen med andre - uanset hvor du befinder dig. 

Du behøver ikke at smile, når du danser break - men det er svært at lade være, når først rytmerne begynder at danse i kroppen. 

Sådan får du tjek på Flips, Floorwork og Power Moves 

Vi har sammensat en række videoer, der viser forskellige elementer i breakdance. Du vælger selv, hvad du vil arbejde med, og du kan altid lade dig inspirere af instruktørernes måde at sammensætte de forskellige tricks på, så du kan lave dine egne kombinationer.

Break er for alle niveauer og hver enkelt trin og trick er forklaret. Brug videoerne hjemme på stuegulvet - eller tag dem med til idrætrætstimen i skolen.

Er du lærer? Sæt et lærred op i gymnastiksalen og lad eleverne arbejde med de forskellige tricks. Du kan også øve de forskellige tricks på forhånd og bruge dem som en del af din undervisning i Kropsbasis eller Dans og udtryk.