Girly Hip hop

Hvis du går rundt med en hiphopper i maven, der bare længes efter at komme ud, så er Girly Hip hop lige noget for dig. Her lærer du nogle af hip hoppens basistrin – tilsat hotte beats, rytme og poesi.

Hip hop blev født på gaden i USA, men er med tiden blevet en anerkendt stilart i dansens verden. Girly Hip hop er funky moves med masser af attitude, inspireret af MTV og musikvideoer med blandt andet Beyonce, Michael Jackson og Janelle Monáe.

Sådan gør du

I instruktionsvideoen lærer du trin for trin en hip hop-inspireret koreografi. Når du først har lært de første basistrin, bliver trinene sværere og sværere, og koreografien bliver langsomt bygget op. Du kan vælge at lære omkvædet først, da det er den del af koreografien, der er lettest. Har du mod på noget, der er lidt sværere, kan du spole frem til midten af undervisningsvideoen og lære verset, der er delt i to.

Instruktøren viser hele tiden tydeligt, hvad du skal gøre. Når hun rækker en finger i vejret, betyder det, at du skal lære et nyt trin. Viser instruktøren fem fingre betyder det, at hun tæller 5-6-7-8. Det gør hun for at sætte dig i gang på det rigtige tidspunkt, så din dans kommer til at følge musikken.