StreetDance

Bliv lidt mere street.

StreetDance opstod i ghettoerne i 70’ernes USA og henvender sig til alle streetsmarte gadedrenge og –piger, der er til funky moves, groovy beats og fed koreografi.

Når vi danser StreetDance skruer vi op for musikken og tager sammen på en mental rejse til New Yorks rå gademiljø, hvor attitude er alt: Vær cool. Vær ligeglad. Og vis det. Genren er i familie med rap, graffiti og hip hop og henvender sig især til drenge – men piger kan selvfølgelig også sagtens være med!

Sådan gør du

I videoen guider instruktøren dig igennem koreografien og gennemgår langsomt hvert eneste trin flere gange. Når instruktøren har gennemgået trinene ét for ét, bliver tempoet sat lidt op og trinene sat sammen til en samlet koreografi.

Mød din instruktør

Troels Graakjær er en vaskeægte gadedreng fra København med dans i hele kroppen. 

Troels har udviklet sin helt egen unikke dansestil, der kombinerer det bløde og udtryksfulde fra den moderne dans med det tempofyldte og kraftfulde fra break, hip hop og house. 

Han har bred erfaring som underviser på forskellige danseskoler og danseuddannelser, for eksempel Danse-uddannelsen.dk, Stepz, Street Style Studio og GaardboDans – og så er han desuden uddannet fysioterapeut.