Kurser og uddannelser i Yoga

Vælg en spændende yogauddannelse og få redskaberne til at give deltagerne på dit yogahold en god oplevelse.

På Bevæg dig for livet – Fitness’ instruktøruddannelser i yoga, lærer du at bringe dine deltagere i bedre mental og fysisk balance. Der er fire uddannelser/kurser at vælge imellem inden for yoga, og derudover tilbyder DGI løbende forskellige inspirationskurser. Uanset hvilken uddannelse/kursus du vælger, bliver du altid undervist af erfarne undervisere, der gør dig klog på både teori og praksis.

Grunduddannelsen på 60 timer tager udgangspunkt i den klassiske stilart Hatha Yoga, og du lærer at sammensætte et program og styre rytmen i en time. Du lærer en lang række basis- og videregående øvelser at kende, og du lærer at rette på andres teknik. Derudover får du viden om åndedrættets betydning, meditation, afspænding og meget mere.

børneyogauddannelsen (46 timer) lærer du de særlige redskaber, du skal bruge, når du underviser børn. Yogaen skal leges ind gennem storytelling, yogalege og temaer, og på uddannelsen får du desuden to-go-yogalektioner til børnehavebørn, indskolingsbørn, tweens og teenagere.

Yoga Hands-on er kurset for yogainstruktører, der gerne vil gå mere i dybden med det at justere deltagerne i timen. Justeringer giver både deltagerne og dig et støre udbytte af undervisningen.

Kurset Yoga – øvelser og inspiration er rettet mod dig, der ønsker mere viden om yogaens mange gode egenskaber og søger ny inspiration. Kurset er et intensivt ottetimers kursus, der giver dig generel praktisk viden om nogle af yogaens grundøvelser og naturlig progression.