Koreografi

Dans dig til god form, bedre koordinationsevne og fantastisk humør til tonerne af god musik.

Dans er god og alsidig træning. Din krop bliver stærkere, mere smidig og flot tonet, og når du bevæger dig til musik, kan du udtrykke dig på helt nye måder. Og så bliver du simpelthen glad i låget af at danse.

Uanset om du er 14 eller 40, er til funky moves eller feminine flows, eller til noget mere klassisk, er der masser af muligheder for at give den gas i en fed koreografi til god musik.

Prøv for eksempel en Dance-time, hvor instruktøren sørger for en regulær dansefest. Eller prøv TeenDance, der henter inspiration fra hip hop og funk, showdance og MTV og har fokus på blandt andet battles og improvisation. I Basis i Koreografi skærper du din musik lærer du, hvad det vil sige at tage rollen som instruktør og bruge den på bedst mulige måde i træningssalen.

Vi kommer omkring musikforståelse, cueing, timeopbygning, hvad der fysiologisk sker med kroppen under træning og bevægelsesanalyse. Alt sammen danner det en grundig basis for at kunne undervise optimalt og gå videre på de andre Bevæg dig for livet – Fitness uddannelser og kurser indenfor koreografi.

Puls og Styrke kender du måske under andre navn som "stram op" og "mave-baller-lår", og her er der høj intensitet og sved på panden. 

Uanset hvad du vælger, er fællesnævneren at træningen udfordrer både din fysik og din koordinationsevne gennem mindre koreografier – og dét giver masser af overskud, energi og smil på læben. Det er ganske enkelt sjovt.