U19-landshold regionalsamling i Aalborg

Hvornår
19. aug 2017 kl. 10:00 til 16:00
Hvor
Tornhøj Idrætscenter, Tornhøjvej 1, 9220 Aalborg Øst, Danmark
Hvem
Drenge fra 15 - 17 år.
Øvede

Nummer
2017 51 39 3037
Floorball Danmark afholder U19-landsholdets regionalsamling i Tornhøj Idrætscenter i Aalborg lørdag den 19. august for spillere født i årgangene 2000 til 2002. Samlingens formål er at se de spillere, som kan være relevante for U19-landsholdet frem imod U19-VM i maj 2019.  
 
Alle kan tilmelde sig den regionale samling, men der henstilles til, at spillerne tager en snak med deres klubtræner inden de tilmelder sig.  
 
Der vil på samlingen være en fysisk test for at se spillernes fysiske kapacitet og det anbefales derfor, at spillerne sørger for at have trænet op til samlingen. Vi gør opmærksom på, at den fysiske form er et af de vigtige kriterier, som spillerne udtages ud fra sammen med de individuelle floorballfaglige færdigheder.     
 
Efter samlingen vil landstrænerteamet udtage de spillere, som får mulighed for at deltage på den landsdækkende samling i Kolding i weekenden den 9.-10. september. 
 
Alle spillere vil i ugen efter regionalsamlingen få besked via mail på, om de er gået videre til den landsdækkende samling i Kolding. Det er derfor meget vigtigt, at I ved tilmelding angiver den korrekte mailadresse, da I vil få besked via mail.  
 
Tilmeldingen til samlingen er bindende og der gives ikke refundering ved eventuel afbud til samlingen.  
 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer