Hverdagsfloorball 2021-2022

Hvornår
1. sep 2021 kl. 08:00 - 1. jun 2022 kl. 08:00
Hvem
Udøvere, 15 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 51 39 5002

Koncept 
- Formål
 
Floorball Danmark lancerer Hverdagsfloorball, en regional 3 mod 3 turnering. Turneringen strækker sig over 4 hverdagsaftener i løbet af efteråret. Turneringen skal både ses som et regionalt tilbud til alle hold, der ønsker at spille kampe på lille bane med kortere geografisk afstand jævnt fordelt over hele sæsonen. Og derudover spilles Hverdagsfloorball, som navnet tilsiger, på hverdage for også at muliggøre turneringsspil til de, hvor weekenden er booket op til helbane turnering eller anden aktivitet. 
 
4 turneringsaftener 
Hverdagsfloorball strækker sig over 4 aftener i henholdsvis september, oktober, november og januar. Hver pulje af 5 hold, samles hos en værtsklub. Alle spiller mod alle i en simpel ligastruktur. 
 
- Regionsopdelt  
Turneringen er inddelt i landsdele, og skal være med til at nedsætte køretiden. Det er en klar målsætning med Hverdagsfloorball, at man ikke skal køre langt på en hverdagsaften for at spille floorball. Man kan tilmelde sig i alle danske landsdele og vi inddeler efter: Storkøbenhavn, Bornholm, Sjælland inkl. Storstrømmen, Fyn, Sønderjylland, Østjylland, Midt & Vestjylland, Nordjylland. 
 
- Målsætning om lille kørselsafstand 
Floorball Danmark har en målsætning om at man maksimalt skal køre 30 min i bil på en hverdagsaften for at spille Hverdagsfloorball. 
 
- En værtsklub: Dommerbetaling, angivelse af træningstid 
Ved tilmelding til Hverdagsfloorball angives, hvorvidt man ønsker at kunne bruges som værtsklub eller ej. Ved at tilkendegive at man gerne vil have muligheden for at være værtsklub, angiver man også hvilket tidspunkt på ugen man ønsker at spille. Det er oplagt at lægge afviklingen i sin egen træningstid, hvor man er sikret banetid. Da der næsten sikkert vil være flere værtsklubber i samme pulje, vælges værtsklubben tilfældigt.
 
 
 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer