MotionsFloorball

Se træningen give pote! Dyst mod andre floorballhold med vores MotionsFloorball-stævner! Der er udfordringer for alle!

Er du på udkig efter en nem sport at komme i gang med? Det er floorball - og med vores koncept MotionsFloorball er det let at komme i gang. Og det kan spilles af alle - uanset forudgående erfaring med floorball.

MotionsFloorball handler om sund og effektiv motion i en uformel ramme, hvor fællesskab og gode oplevelser vægtes højt. Da MotionsFloorball spilles på små baner, kræver det kun et helt almindelig lokale, lidt udstyr og en håndfuld deltagere for at tanke
bliver til handling!

Uanset hvor du vil spille MotionsFloorball, kan du med hjælp fra vores folder let komme i gang – med garanti for højt humør på banen og sved på panden.

Selve spillet adskiller sig fra traditionel floorball ved at foregå på små baner med færre spillere - og der er ingen målmand på banen. Med denne simple struktur vil nye deltagere opleve flere boldberøringer, højere intensitet og føle en høj grad af involvering i spillet.

MotionsFloorball er et simpelt og forskningsafprøvet koncept, som giver dig motion, fællesskab og sjove oplevelser på samme tid.