Bevæg dig for livet - Floorball

Sved på panden og styr på staven. Med masser af sammenhold, teknik og tempo er floorball en actionpacked holdsport for alle.

Det går stærkt. Det giver sved på panden. Og frem for alt er det sjovt.

Floorball er for alle

Floorball er en begyndervenlig stavsport. Måske kender du den allerede den hvide bold med huller fra idrætstimerne? Den er et hit hos både lærere og elever, fordi den er intens, sjov og simpel.

Alle kan være med. Det er en grundlæggende værdi hos os i Floorball Danmark. Vi har et stort udvalg af tilbud til både voksne og børn, så du kan være med uanset ambitionsniveau og alder.

Vil du kæmpe dig op i rækkerne i turneringer? Give den gas til et stævne? Eller blot træne med for motionen og morskabens skyld? Uanset, hvad du har lyst til, har vi et tilbud, der passer til dig.

Find en klub!

Lyder floorball som en sport for dig? Det er lige meget, om du er motionist, eliteudøver eller et sted midt imellem. Vi har mere end 100 klubber fordelt i Danmark. Se kort over vores klubber her! Kom i gang med det samme! Find og tilmeld dig en klub eller et arrangement.

Start en floorballklub!

Tilbyder din lokale idrætsforening ikke floorball? Så er det godt, at du selv kan starte en klub! Læs hvordan du gør her!