Åbent DM

Det er aldrig for sent at vinde en DM-medalje! Kæmp om titlerne i Danmarksmesterskabet for old boys- og 3-mandshold i floorball.

Har du et old boys- eller 3-mandshold? Er I klar til at kæmpe om Danmarksmesterskabet? Så få sjov oplevelse og stil op i Floorball-DM, der bliver afholdt i forlængelse af Danmarksturneringen!

DM i floorball for old boys

Du bliver aldrig for gammel til floorball. Derfor har Floorball Danmark oprettet en turnering for Old boys. Du kan desuden deltage i det årlige DM for Old boys, der spilles på stor bane. 

3-mands DM i floorball

3-mands floorball er for dig, der har et mindre hold. Måske er I et par venner, der gerne vil stille op? Eller måske vælger I 3-mands floorball for den store intensitet og energi, der kræves, når I kun er tre mand på banen?

Vælg mellem følgende rækker - både for damer og herrer:

  • Elite
  • Motion
  • Old boys/girls
  • U19
  • U17

Rækkeopdelingerne gør, at du altid er sikker på at spille mod andre, der er på dit niveau. Der spilles uden målmand, så alle tre spillere skal være på stikkerne!

Fri tilmelding

Floorball er for alle - også dig, der ikke dyrker sporten i en klub på ugentligt basis. Du behøver ikke at være med i en klub for at tilmelde dit hold til motions- eller old boys-rækkerne - der er fri tilmelding. For at deltage i et officielt mesterskab i elite- eller ungdomsrækkerne skal dit hold derimod være fra en forening eller klub, der er medlem af Floorball Danmark.

Der er ikke åbent for tilmeldinger på nuværende tidspunkt. Kontakt os for yderligere information.