Floorball i Bevæg Dig For Livet

Sved på panden og styr på staven. Med masser af sammenhold, teknik og tempo er floorball en actionpacked holdsport for alle.

Det går stærkt. Det giver sved på panden. Og frem for alt så er det sjovt.

Floorball er for alle

Floorball er en begyndervenlig stavsport, som skyder mere og mere frem både blandt voksne og børn. Spillet er både intenst, sjovt og simpelt. Spillets få regler gør det nemt for nye at komme i gang, og for spillere med forskellig erfaring at spille sammen.

Måske kender du allerede den hvide bold med hullerne fra idrætstimerne, hvor floorball er utrolig populært, netop fordi alle kan spille sammen og få en god oplevelse, uanset niveauforskelle.

Alle kan være med til at spille floorball. Det er en grundlæggende værdi hos Bevæg dig for livet - Floorball, og vi har et stort udvalg af tilbud til både voksne og børn, så du kan være med uanset ambitionsniveau, erfaring og alder.

Find en klub!

Lyder floorball som en sport for dig? Så er det heldigvis nemt at komme i gang. Der findes faktisk mere end 100 klubber fordelt i Danmark. Så kom i gang med det samme! Find og tilmeld dig en klub allerede i dag!

Kom i gang med floorball

Tilbyder din lokale idrætsforening ikke floorball? Så kan du nemt starte aktiviteten selv, og din lokale DGI-konsulent står selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Læs hvordan du gør i vores folder!

Produktkatalog

I vores produktkatalog kan du nemt og hurtigt læse meget mere om de mange forskellige floorballtilbud, som Bevæg Dig For Livet-Floorball kan tilbyde dig og din forening.

Bevæg dig for livet - floorball

Bevæg dig for livet – Floorball er et projektsamarbejde mellem Floorball Danmark og DGI. Fokus er at styrke udbuddet af floorballaktiviteter og sprede glæde ved sporten, således målsætningerne i det store visionsprojekt "Bevæg Dig For Livet" kan udleves.