Stævner for børn og unge

Vil du gerne ud og spille kamp? Se træningen give pote! Dyst mod andre floorballhold med vores MotionsFloorball-stævner! Der er udfordringer for alle!

Det skal være attraktivt og sjovt for alle at spille floorball. Derfor har vores stævner en række, der passer til din aldersgruppe og dit niveau - garvet som nybegynder.

TeenLiga

Med vores TeenLiga-stævner kan får du og dine venner mulighed for at møde andre til MotionsFloorball-stævner. Det handler om at have det sjovt - og samtidigt er det let at komme i gang. Du skal blot samle to venner, og så kan I komme i gang. Måske overvejer I selv at arrangere et TeenLiga-stævne?

KidzLiga

Floorball Danmark har KidzLiga-stævner for de mindste. Derfor stiller de ikke store krav til dig som spiller. Her handler det bare om at komme ud at spille og have det sjovt!

Det er altid sjovt at dyste mod nye hold! Du får afprøvet både form og teknik. Og måske vender du hjem med nye venner!

Floorball Danmark inviterer

Vi afholder regionale KidzLiga stævner minimum fem gange om året. Vi spiller på små baner, så det kræver ikke et stort hold for at stille op. Stævnerne arrangeres af Floorball Danmark i samarbejde med lokale idrætsforeninger.

Se aktuelle KidzLiga-stævner