Én herrefinale skal fuldende DM-festen

Til næste år bliver det muligt for Floorball Danmark at opleve et finalearrangement med to afgørende finaler. Herrefinalen skal nemlig igen afvikles over én kamp.

Rødovre FC vandt DM otte dage efter årets finalearrangement i Randers - næste år afgøres det hele på dagen. Foto: Floorball Danmark

Til næste sæson skal herrernes DM-finale igen afgøres over én kamp. Det står klart efter årets repræsentantskabsmøde.

Dermed er der lagt op til en stor finalefest, hvor tilskuerne vil få spænding hele dagen med to afgørende finaler. DaFU’s bestyrelse glæder sig over resultatet, som man ser som et vink med en vognstang.

”Finaledagen er Floorball Danmarks festdag, og medlemsklubberne sendte på repræsentantskabsmødet et klart signal om, at man ønsker, at DM-finalearrangementet skal være en event, hvor hele Floorball Danmark har mulighed for at samles om de afgørende kampe,” siger formand Thorbjørn Ovedal.

Ved de sidste par sæsoners DM-finalearrangementer har det kun været mestrene på damesiden, der er blevet fejret og forgyldt.

DM-finalearrangementet skal være en event, hvor hele Floorball Danmark har mulighed for at samles om de afgørende kampe.

Thorbjørn Ovedal, formand

Næste år kan Floorball Danmark så se begge pokaler blive uddelt og hylde to danmarksmestre samme sted – samme dag.

”At vi skal tilbage til én finalekamp for herrerne, giver efter min mening gode muligheder for at lave et helt fantastisk finalearrangement, hvor der er noget på spil i alle kampe på dagen,” lyder det fra formanden.

Skiftedag i bestyrelsen

Ud over ændringen i herrernes slutspil, så bød repræsentantskabsmødet på et par udskiftninger i bestyrelsen - hvor næstformand Kim Falgren Vilger og kasserer Simon Brodersen forlod, mens Mille Pedersen og Jonas Hviid kom ind.

”Jeg vil takke Kim og Simon for deres engagementer i bestyrelsen. Og så vil jeg gerne byde de to nye velkommen. Jeg føler, at vi med den nuværende bestyrelsessammensætning står godt rustet til at løfte Floorball Danmark til det næste stadie og få udbredt sporten gennem visionsprojektet med DIF og DGI,” fortæller Thorbjørn Ovedal.

Læs referatet fra repræsentantskabsmødet samt formandens mundtlige beretning.