Nye priser hylder det frivillige arbejde

Dansk Floorball Union og samarbejdspartner Unihoc Danmark sætter fokus på årets bedste foreningsinitiativ og bedste frivillige indsats. To nye priser ser nemlig dagens lys, når de uddeles for første gang i år.

Frivillige i floorball kan fra i år indstilles til årets Frivillighedspris. Foto: Bent Nielsen

Har I en frivillig i jeres klub, der fortjener et stort klap på skulderen? Eller har jeres klub stået for et stærkt initiativ? Det er nemlig tid til at hylde de gode indsatser uden for banen. Dansk Floorball Union og Unihoc Danmark introducerer nemlig nu to nye priser, Initiativprisen og Frivillighedsprisen, der vil blive uddelt for at honorere ekstraordinære indsatser for floorball.

"Der er mange gode initiativer og indsatser rundt omkring i Floorball Danmark, og det er de indsatser, der får bolden til at rulle. Det er derfor vigtigt, at de får den opmærksomhed, de fortjener," lyder motivationen fra Dansk Floorball Unions bestyrelsesformand Thorbjørn Ovedal.

Ildsjælenes arbejde skal fremhæves

Initiativprisen uddeles til en forening, der med et særligt initiativ har leveret en forskel for floorballsporten lokalt, regionalt eller nationalt i det forgangne år. Frivillighedsprisen uddeles til en person, der med en ekstraordinær indsats har gjort en forskel i sin forening. Prisen er tiltænkt breddeområdet og vil derfor blive uddelt til en person, der yder en indsats inden for dette område.

Der er mange gode initiativer og indsatser rundt omkring i Floorball Danmark, og det er de indsatser, der får bolden til at rulle

Thorbjørn Ovedel, formand for Dansk Floorball Union

"Vores medlemsforeninger eksisterer på grund af det frivillige arbejde, som de dedikerede ildsjæle leverer. Jeg har stor respekt for det arbejde, der har en stor betydning for både klubbens eksistensgrundlag og udvikling. Med de to nye priser får vi skabt fokus på bestemte områder og præsenteret de gode indsatser," fortæller bestyrelsesformanden.

Alle kan indstille til foreninger og personer til de to priser, hvor en jury på seks personer vil stå for udvælgelsen. Begge priser overrækkes i forbindelse med Superfinale 2016 i Randers den 16. april. Læs mere om prisen og juryen!

Tidligere har Dansk Floorball Union uddelt MILO-prisen og Klinting-prisen for ekstraordinære indsatser inden for floorball.