Ungdomslandsstævnet flyttes væk fra vinterferien

900 børn og unge skal ikke længere tage højde for vinterferien. Floorball Danmark flytter Landsstævnet 2016 tre uger frem.

Landsstævnet 2015 blev afviklet i Frederikshavn. Foto: Bent Nielsen

Næste års store børne- og ungdomslandsstævne var oprindeligt programsat til den sidste weekend i februar. Da mange folkeskoler har vinterferie i den uge, har Floorball Danmark arbejdet på en løsning, der tilgodeser de børn og unge, der kan være optagede i den uge.

Løsningen kommer efter repræsentantskabets ændringer i herrernes slutspil, der gør, at Landsstævnet 2016 nu kan rykkes tre uger frem i sæsonplanen. Dermed kan omkring 900 børn og unge samt deres forældre og holdledere  krydse weekenden den 19.-20. marts af i kalenderen og tage turen til Ringsted Sportcenter.

Hos Floorball Danmark glæder man sig over, at man nu kan tilbyde årets store begivenhed uden at kollidere med en skoleferie.

”Det er uden tvivl den bedste løsning for både Landsstævnet og deltagerne, at det i samarbejde med arrangørerne fra Benløse har været muligt at rykke det væk fra uge 8 og vinterferien. Med flytningen er der håb for, at endnu flere kan deltage,” fortæller turneringschef Steffen Aagaard Fabricius.

U17-DM gæster Landsstævnet

I år gæstede herrelandsholdet Landsstævnet i Frederikshavn. Venskabskampen mod Belgien blev overværet af rekordmange tilskuere, da landsstævnedeltagerne var blandt de 1302 på lægterne.

Næste år vil det være U17-holdenes afsluttende DM-medaljekampe, som landsstævnedeltagerne inviteres til at overvære ved siden af deres egne kampe i Ringsted Sportcenter.