MAXI Fodboldskole i Sulsted Idrætsforening (uge 27)

Hvornår
1. jul kl. 09:00 - 5. jul 2019 kl. 15:00
Hvor
Sulsted Stadion, Toftegårdsvej 30, 9381 Sulsted, Danmark
Hvem
Alle fra 8 - 15 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 01 40 6007

Hvad skal dit barn i sommerferien?  

Få feriedagene fyldt med fodbold og sjove oplevelser. 
Sved på panden, nye fodboldfærdigheder og masser af hygge med vennerne.

MAXISKOLEN ER FOR DE 8-15 ÅRIGE

Sportsligt kan alle deltage, både øvede og ikke øvede. 
5 aktive dage, som er spændende, udfordrende og lærerige. Alle dage fra kl. 9.00-15.00 
 

Udover leg, spil og sjov med en træner og venner inkluderer prisen:

  • 1 stk. Select spilletrøje
  • 1 stk. Select spillershorts
  • 1 stk. Select strømper
  • 1 stk. Select fodbold
  • 1 stk. drikkedunk
  • Frugt dagligt.

Som deltager på fodboldskolen 2019 modtager du et lækkert Select fodbold spillesæt — du bestiller dit sæt, når du tilmelder dig via online tilmelding. Hele tøjpakken har en vejl. udsalgspris på 650 kr. Tøj-sættet udleveres på fodboldskolen.

Aktiviteterne foregår på Sulsted stadion, men ved for varm eller for vådt vejr er der mulighed for at flytte nogle af aktiviteterne ind i Sulsted Hallen. Der er mulighed for at benytte bad og omklædningsfaciliteter i Sulsted klubhus. Børn i Sulsted DUS kan gå direkte fra DUSén til Stadion.

Sulsted Idrætsforening vil gerne tilbyde jer en mulighed for at børnene, kan købe en sportsbolle og gnave-grønt til frokost de dage de deltager i fodboldskolen.

For at vide lidt om, hvor mange sportsboller vi skal gøre klar, vil vi gerne have jer til at bestille bollerne på forhånd. Oplys barnets navn og hvilke dag/dage du ønsker at bestille til og antal. Betaling kan ske til konto nr. 7457 002500630 eller via mobilepay 56166. Husk at skrive barnets fulde navn og at det vedrører Fodboldskole. Betaling kan også ske i cafeteriet på første dag via dankort eller aftalte penge.

Send din bestilling til sulsted2012@gmail.com senest den 26/6, så er der mad klar til dit barn.

Sportsbollen består af en fuldkornsbolle (uden kerner) med hamburgerryg eller kylling samt salat, tomat og agurk - incl. en gulerod og agurkestav. prisen er 15 kr.

Vi laver naturligvis nogle ekstra boller, men har man ikke bestilt kan vi ikke garantere, at der er nok til alle.

Cafeteriet har åbent i frokostpausen, hvor der kan købes slik, pommes frites og drikkevarer. . Cafeteriet bemandes af forældre/bedsteforældre, som gerne vil være en del af børnenes aktiviteter.

På fodboldskolen i Sulsted Idrætsforening stiler vi efter at skabe en sjov uge for en masse af lokalområdets børn. Vi elsker fodbold og er sikre på at børnene nok skal lære en masse samtidig med at de knytter nye venskaber også på tværs af årgangene.

Fodboldskolen er arrangeret af den lokale forening i samarbejde med DGI Nordjylland.

Tilmeldingen er bindende efter tilmeldingsfristen og deltagergebyr refunderes ikke ved afbud efter tilmeldingsfristen onsdag d. 29. maj 2019.

Hvis der er plads, i forhold til antallet af instruktører, efter den 29. maj 2019, så kan der være en mulighed for at skolen åbner igen for tilmelding, dog senest indtil den 26. juni 2019. Der vil være pålagt et administrationsgebyr på 150 kr.

Ved tilmelding efter 29. maj. kan tøjet kan ikke med garanti være fremme til fodboldskolens start.

Anton Sachse, Christian Asbjørn Bering Pedersen, Frederik Nørgaard Bentzen, Anton Vibech Frederiksen, Sebastian Buchvoll

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer