MAXI Fodboldskole i Taars-Ugilt Idrætsforening (uge 28)

Hvornår
8. jul kl. 09:00 - 12. jul 2019 kl. 15:00
Hvor
Taars Hallen, Halvej 14, 9830 Tårs, Danmark
Hvem
Alle fra 8 - 15 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 01 40 6019

Hvad skal dit barn i sommerferien? Få feriedage fyldt med fodbold og sjove oplevelser. Sved på panden, nye fodboldfærdigheder og masser af hygge med vennerne.

MAXISKOLEN ER FOR DE 8-15 ÅRIGE

Sportsligt kan alle deltage, både øvede og ikke øvede. 
5 aktive dage, som er spændende, udfordrende og lærerige. Alle dage fra kl. 9.00-15.00. Ophold på stedet udenfor 9-15 er på eget ansvar. Der er frivillige i og omkring klubhuset, men ikke direkte til at passe børnene. Børnene kan blive til kl. 16, igen på eget ansvar.

Udover leg, spil og sjov med en træner og assistent inkluderer prisen (ved tilkøb):

  • 1 stk. Select spillert-shirt
  • 1 stk. Select spillershorts
  • 1 stk. Select strømper
  • 1 stk. Select fodbold
  • 1 stk. drikkedunk
  • Frugt en gang dagligt.

Som deltager på fodboldskolerne 2019 modtager du et lækkert Select fodbold spillesæt — du bestiller dit sæt, når du tilmelder dig via online tilmelding. Hele tøjpakken har en vejl. udsalgspris på 650 kr. Tøj-sættet udleveres på fodboldskolen.

Cafeteriet har åbent i middagspausen hvor der kan købes mad og drikkelse. Spillerne må også godt medtage madpakker som kan opbevares i køleskabe på stedet. Om fredagen har cafeteriet åbent fra middagstid og til fodboldskolen slutter.

Der tages holdbillede af alle spillere og hold.

På fodboldskolen i Tårs/Ugilt Idrætsforening stiler vi efter at skabe en sjov uge for en masse af lokalområdets børn. Vi elsker fodbold og er sikre på at børnene nok skal lære en masse. Men vi ser også mange fordele i at børnene knytter venskaber gennem andre aktiviteter. Derfor har vi også andre aktiviteter end fodbold på programmet. Bl.a. kan deltagerne måske komme i svømmehallen. Der bliver aktiviteter med fartmåler, oppustelig fodboldbane, madras til sparke & hovedstøds øvelser og andre småspil & lege.

Fodboldskolen er arrangeret af den lokale forening i samarbejde med DGI Nordjylland.

Tilmeldingen er bindende efter tilmeldingsfristen og deltagergebyr refunderes ikke ved afbud efter tilmeldingsfristen onsdag d. 29. maj 2019.

Hvis der er plads, i forhold til antallet af instruktører, efter den 29. maj 2019, så kan der være en mulighed for at skolen åbner igen for tilmelding, dog senest indtil den 26. juni 2019. Der vil være pålagt et administrationsgebyr på 150 kr.

Ved tilmelding efter 29. maj. kan tøjet kan ikke med garanti være fremme til fodboldskolens start.

Simon Skov Nielsen, Klaus Jensen, Niklas Sørensen, Maja Skovbak Pedersen

Hjælpeinstruktør(er)

Lærke Lind Andersen, Søren Dissing

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer