Fodboldcamp i Kalundborg for årgang 2007-2009

Hvornår
18. okt kl. 09:00 - 20. okt 2019 kl. 12:00
Hvor
Munkesø Stadion, Stadion Alle 13, 4400 Kalundborg, Danmark
Hvem
Udøvere, 10 - 12 år, letøvede, øvede

Nummer
2019 17 40 6021

Ved du ikke hvad du skal lave i efterårsferien? 
Så er der mulighed for at få tre dage med fodbold, når KGB afholder fodboldcamp i sidste weekend af uge 42. 
Det bliver en weekend med fuld fart på. 
Fodbolden er i centrum, og vi forventer, at du som deltager har lyst til at lære nyt og udvikle dit eget niveau, da trænerteamet har fokus på dette. 
Foruden en masse målrettet træning, vil der i forbindelse med overnatningen fra lørdag til søndag også blive tid til hygge og en tur i svømmehallen. 
Deltagergebyret er inkl. en bold, entrébillet til svømmehallen samt frokost fredag og lørdag, aftensmad lørdag og morgenmad søndag.

Ved tilmelding efter den 8. september stiger deltagerprisen til 550 kr.

Tidsplan: 
Fredag kl. 9.00 - 16.00. 
Lørdag kl. 9.00 - søndag kl. 12.00 (overnatning).

I løbet af lørdagen vil der blive tilbudt målmandstræning.

Tilmelding: 
Vær opmærksom på, at det er dit barns navn og fødselsdato, du skal skrive ved tilmelding. 
Tilmeldingen er personlig og kan ikke overdrages til andre. 
  
Ved sygdom: 
Skriftligt afbud til simone.bonde.nielsen@dgi.dk hurtigst muligt og inden skolens start. Krav om lægeerklæring / udtalelse fra læge må påregnes, hvis deltagergebyr ønskes refunderet. 
Ved sygdom på dagen eller i weekenden lige inden fodboldskolens start, skal fodboldskolelederen kontaktes.

Foto og video: 
I forbindelse med fodboldcampen er det muligt, at en fotograf vil tage fotos/video, som kan anvendes til markedsføring/presseomtale. I DGI arbejder vi sammen med andre idrætsorganisationer, partnere og flere end 6.300 lokale idrætsforeninger for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Her har vi brug for billeder/videoer, der viser glæden ved at dyrke idræt. 
Vi håber, at du vil støtte os i arbejdet ved at give lov til, at DGI, DGI’s landsdelsforeninger og vores medlemsforeninger kan anvende billederne til markedsføring på hjemmesider, på vores sociale medie-flader og i de materialer vi producerer. Tilladelsen gives også til DIF, specialforbund under DIF og andre samarbejdspartnere til markedsføring af samarbejdsprojekter. 
Dit samtykke er tidsubestemt men kan til enhver tid tilbagetrækkes. Du kan læse mere om, hvordan DGI behandler dine personoplysninger, dine rettigheder og hvordan samtykke kan tilbagekaldes på:  www.dgi.dk/om/privatlivspolitik

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer