Fodboldcamp Rønde Efterskole

Hvornår
12. okt kl. 10:00 - 14. okt 2020 kl. 15:00
Hvor
Rønde Høj- og Efterskole, Skolevej 2, 8410 Rønde, Danmark
Hvem
Udøvere, 11 - 15 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 09 40 6001
Kom på Fodboldcamp d. 12.-14. oktober 2020

Den 12.-14. oktober gentager vi den store succes med fodboldcamp på Rønde Efterskole. Vi åbner dørene til 3 dage, hvor du får al den fodbold, du kunne ønske dig i en efterårsferie.

Trænerne tilrettelægger en træning, der vil udfordre dig på din teknik, taktik og koordination – alt sammen med smil på læberne. Vi afvikler træningen på vores kunstbane samt i vores 2 haller. Trænerstaben omfatter blandt andre tidligere professionelle superligafodboldspiller, Davit Devdariani. Med sin store fodbolderfaring på højt plan introducerer han utallige øvelser og gode historier, som han elsker at give videre. Derudover får vi besøg af målmandstræneren, Martin S. Jensen, som vil stå for personlig træning af dig som målmand.

Hvad skal der ske?

På fodboldcampen får du mulighed for at kombinere fodboldtræning og mærke fællesskabsånden, som er en del af det at være på Rønde Efterskole. Du vil ud over træningen blive præsenteret for aktiviteter, der foregår på en efterskole i dag- og aftentimerne.

Du vil ved ankomsten blive indkvarteret i klasselokaler med de øvrige fodboldcampdeltagere. På skolen vil trænerne fra fodboldcampen overnatte sammen med dig.

Hvem er det for?

Piger og drenge i alderen 11-15 år, der er vilde med at spille fodbold.

Hvad koster det?

Prisen er 675 kr. pr deltager og inkluderer fuld forplejning, overnatning og en spillertrøje.

Hvor kan jeg få mere at vide?

Fodboldcampleder: 
Asger Kjær Søndergaard as@rhe.dk, 53828115

Hvem er trænerne? 
Asger Kjær Søndergaard, træner 
Davit Devdariani, træner

Vi glæder os til at se dig.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer