Fodboldskole | Helsted Fremad

Hvornår
27. jul kl. 09:00 - 31. jul 2020 kl. 15:00
Hvor
QuickPot Park Helsted, Rønnebærvej 35, 8920 Randers NV, Danmark
Hvem
Udøvere, 6 - 15 år

Nummer
2020 09 40 6005

Sommerens fedeste fodboldoplevelse: DGI Fodboldskole i Helsted Fremad I.F.

Giv dit barn den bedste oplevelse på DGI fodboldskole i Helsted Fremad I.F. Vi garanterer masser af fodbold, nye venner, sjove dage og sved på panden, når Helsted lægger græs til DGI fodboldskole i sommerferien. Ud over masser af fodbold, byder vi også på Freestyle show, kæmpe fodboldturnering og sjove alternative aktiviteter for alle. 
 
 
 
Fem fede ting, som dit barn får på DGI fodboldskole i skolernes sommerferie:

  • Fem dage fyldt med sjove oplevelser
  • Nye seje fodboldskills- og tricks
  • Dygtige trænere og instruktører der sikrer, at alle får en god oplevelse
  • Frugt hver dag
  • Sej spillerpakke fra Select med både t-shirt, shorts, strømper, fodbold og bionedbrydelig drikkedunk (tjek hele tøjpakken lige HER.)

Fodboldskolen er både for børn, som allerede spiller i klubben og alle andre, der har lyst til at være med. Vi glæder os til at se dig og dit barn sparke sommeren i gang

OBS: Tilmeldingsfristen er 14. juni 2020. Ved tilmelding inden 14. juni garanterer vi, at tøjet er der ved skolestart. Det er muligt at ændre på tøjstørrelsen til og med 14.  juni 2020. Dette gøres via linket i bekræftelsen.

Fodboldskoler for alle. 
Ved tilmeldingen af dit barn til fodboldskolen, har du mulighed for at hjælpe vanskeligt stillede familier, så deres børn også kan få en god sommerferieoplevelse. 
Læs mere om
Fodboldskoler for alle

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer