Fodboldskole | Sabro 2 dage

Hvornår
3. aug kl. 09:00 - 4. aug 2020 kl. 15:00
Hvor
Sabro Idrætsforening, Damvej 110 B, 8471 Sabro, Danmark
Hvem
Udøvere, 4 - 8 år

Nummer
2020 09 40 6008

Sommerens fedeste fodboldoplevelse: DGI Fodboldskole i Sabro 2 dage for de 4-8 årige

Giv dit barn den bedste oplevelse på DGI fodboldskole i Sabro. Vi garanterer masser af fodbold, leg, nye venner, sjove dage og sved på panden, når Sabro lægger græs til DGI fodboldskole i sommerferien. Der vil være mulighed for at bestille frokost i klubben. Mere info kommer.  I løbet af de to dage får vi besøg af freestyler og pannekspert Nichlas "Tunna" Ørbæk som i den grad kan trylle med en bold. 
 
 
 
Fem fede ting, som dit barn får på DGI fodboldskole i skolernes sommerferie:

  • To dage fyldt med sjove oplevelser
  • Nye seje fodboldskills- og tricks
  • Dygtige trænere og instruktører der sikrer, at alle får en god oplevelse
  • Frugt hver dag
  • Sej spillerpakke fra Select med både t-shirt, shorts, strømper, fodbold og bionedbrydelig drikkedunk (tjek hele tøjpakken lige HER.)

Fodboldskolen er både for børn, som allerede spiller i klubben og alle andre, der har lyst til at være med. Vi glæder os til at se dig og dit barn sparke sommeren i gang

OBS: Tilmeldingsfristen er 14. juni 2020. Ved tilmelding inden 14. juni garanterer vi, at tøjet er der ved skolestart. Det er muligt at ændre på tøjstørrelsen til og med 14.  juni 2020. Dette gøres via linket i bekræftelsen.

Fodboldskoler for alle. 
Ved tilmeldingen af dit barn til fodboldskolen, har du mulighed for at hjælpe vanskeligt stillede familier, så deres børn også kan få en god sommerferieoplevelse. 
Læs mere om
Fodboldskoler for alle

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer