Kun for PIGER stævne U7-U12

Hvornår
19. sep 2020 kl. 10:00 til 14:00
Hvor
Hjerting Sports- og Kulturhus, Tobølparken 25, 6710 Esbjerg V, Danmark
Hvem
Udøvere, 6 - 12 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 11 40 4400

Kom til en super KUN for PIGER dag med fokus på fællesskab og holdånd. Vi synes der er for lidt fokus på pigefodbold, så vi laver for første gang dette stævne, som vi håber bliver en fast tradition. For at få en sjov start på dagen, introducere vi et nyt ”værktøj” til fodbold som kaldes "Fodbolddans" som en del af en fælles opvarmning for alle hold. Vi håber at I er med på at give den gas, når Line fra Kreativ Flow går forrest, med sine instruktører og afholder premiere. Vi andre følger efter så godt vi kan. Vi tør godt love at der bliver smil på læben :-)                                               

Det er ikke et stævne med store præmier, men der er medaljer til alle i U7-U10 og præmier til de 3 bedste hold i øvrige rækker.  Vi vil gerne have så mange piger som muligt ud og spille, så derfor kan man tilmelde færre spillere end et hold, og så sætter vi spillerne sammen med andre i lignende situation. Det koster 60 kr. pr. person. 

I får programmet 1½ uge før stævnet.

Rækker:

U7-U8, U9-U10 og U11-U12

Der spilles 5-mands i alle rækker.

Samme dag spiller U13-U18 piger og damesenior slutter stævnet af sidst på eftermiddagen. Vi håber I får en sjov dag med masser af stemning og pigefodbold!

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer