Kun for UNGE PIGER stævne U13-U18

Hvornår
19. sep 2020 kl. 12:00 til 16:00
Hvor
Hjerting Sports- og Kulturhus, Tobølparken 25, 6710 Esbjerg V, Danmark
Hvem
Udøvere, 12 - 18 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 11 40 4440

Kom til en super KUN for PIGER dag med fokus på fællesskab og holdånd. Vi synes der er for lidt fokus på pigefodbold, så vi laver for første gang dette stævne, som vi håber bliver en fast tradition. For at få en sjov start på dagen, introducere vi et nyt ”værktøj” til fodbold som kaldes "Fodbolddans" som en del af en fælles opvarmning for alle hold. Vi håber at I er med på at give den gas, når Line fra Kreativ Flow går forrest, med sine instruktører og afholder premiere. Vi andre følger efter så godt vi kan. Vi tør godt love at der bliver smil på læben :-)                         

Det er ikke et stævne med store præmier, men der er præmier til de 3 bedste hold i hver række. Vi vil gerne have så mange piger som muligt ud og spille, så derfor kan man tilmelde færre spillere end et hold, og så sætter vi spillerne sammen med andre i lignende situation.    

I får programmet 1½ uge før stævnet.

Der spilles 5-mands i alle rækker.

U13-U14, U15-U16 og U17-U18

Først på dagen spiller piger i U7-U12 og damesenior slutter dagen af- derfor er der masser af stemning og kampe at se både før og efter, Spred ordet- så vi får så amnge piger ud at spille som muligt.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer