Kun for DAMER stævne

Hvornår
19. sep 2020 kl. 13:00 til 17:00
Hvor
Hjerting Sports- og Kulturhus, Tobølparken 25, 6710 Esbjerg V, Danmark
Hvem
Udøvere, 18 - 60 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 11 40 4444

Kom med til et hyggeligt fodboldstævne kun for DAMER i Hjerting, hvor I forhåbentlig kan nyde sensommeren lidt - måske med en ristet og en øl til at slutte af på. Hjertinghus har åbnet og vi håber på at give jer nogle gode kampe og fede rammer til at samles om denne skønne sport! For at få en sjov start, introducere vi et nyt ”værktøj” til fodbold som kaldes "Fodbolddans" som en del af en fælles opvarmning for alle hold. Vi håber at I er med på at give den gas, når Line fra Kreativ Flow går forrest, med sine instruktører og afholder premiere. Vi andre følger efter så godt vi kan. Vi tør godt love at der bliver smil på læben :-)                         

Det er ikke et stævne med store præmier, men vi har fokus på det sociale og de 3 bedste hold får en præmie.

Spred ordet- det er også muligt at lave sammensatte hold - måske kender du en der skal i gang med fodbold igen og kan bruge dette stævne til at lokke med. 

Før på dagen spiller piger i alderen 7-18 år, så der vil være liv og god stemning når jeres kampe starter op. Måske har i en pige der skal spille først - så kom og bak op om et anderledes og sjovt stævne KUN FOR PIGER - OG DAMER! ☺️

I får programmet 1½ uge før stævnet

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer