Indendørsstævne i Farsø/Ullits - Dame Senior og Herre Senior

Hvornår
18. dec 2021 kl. 10:00 til 16:00
Hvor
Farsø Hallerne, Stationsvej 29, 9640 Farsø, Danmark
Hvem
Udøvere, 4 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 01 40 4004

Vi siger farvel til sæsonen 2021 i fodbold!

Skal det sidste energi lige brændes af inden juleferien? Så er det godt, at Farsø/Ullits Idrætsforening inviterer alle Dame Senior og Herre Senior hold i fodbold til indendørsturnering d. 18. december - en rig lejlighed til at få sagt på gensyn til holdet og ønske hinanden en rigtig god jul. Det koster 300kr. pr. hold at deltage. 

Vi vil gerne sige pænt farvel og lade op til den nye sæson, som venter lige rundt om hjørnet. Farsø/ullits byder dermed op til fodbold og fyrer op for liv og glade dage i hallen - vi glæder os og håber på, at se en masse i hallen! 

Der spilles efter DBU's gældende regler for afvikling af indendørs fodbold: Turneringsreglement

Der spilles 1x11 min. pr. kamp

Der tages forbehold for aflysning af stævnet, såfremt der er under 5 hold tilmeldte. 

COVID-19: 
Det er vigtigt at påpege, at der kan ske ændringer grundet Corona.

Da det er den arrangerende forening, der står med ansvaret, er det også deres regler og deres fortolkning af COVID-19 reglerne, der gælder. Husk det og respekter deres arbejde. 
 
Vi følger nøje myndighedernes udmeldinger med sundhedsmæssige anbefalinger/krav/påbud. Skulle det mod forventning se anderledes ud, følger vi naturligvis myndighedernes udmeldinger og såfremt, at de taler imod afvikling heraf, aflyser vi arrangementet. Den indbetalte deltagerbetalingen vil naturligvis blive refunderet, så du kan trygt tilmelde dig.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer