Forårsturnering 2021

Hvornår
12. apr kl. 08:00 - 13. jun 2021 kl. 08:00
Hvor
Forskellige steder i Nordjylland, Danmark
Hvem
Udøvere, 18 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 01 40 5002

Efter en lang og træls vinter må vi endelig komme ud og mødes med holdkammeraterner igen - det har vi set frem til længe, og derfor kan dit fodboldhold nu tilmelde sig udeturneringen i fodbold her til foråret. 

Prisen for at være med i turneringen er 300kr., og dækker over deltagelse her i foråret 2021. Beløbet opkræves, når kampprogrammet er fastlagt. 

Når vi har fået et overblik over holdtilmeldingerne, vil vi kontakte holdene i de forskellige puljer og sammen blive enige om det bedste kampprogram.

Ellers foregår turneringen som de foregående år - når kampprogrammet er fastlagt sørger vi for dommere (hjemmeholdene afholder udgifterne til dommerne). Deltagergebyret vil blive opkrævet, når turneringen er afsluttet. 

Har du spørgsmål? Kontakt:

Sisse Bruun - sisse.bruun@dgi.dk  

COVID-19: 
Vi følger nøje myndighedernes udmeldinger med sundhedsmæssige anbefalinger/krav/påbud. Skulle det mod forventning se anderledes ud, følger vi naturligvis myndighedernes udmeldinger og såfremt, de taler imod afvikling heraf, aflyser vi arrangementet. Den indbetalte deltagerbetalingen vil naturligvis blive refunderet, så du kan trygt tilmelde dig.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer