Helle FC Fodboldskole for 3-5 årige

Hvornår
20. okt 2021 kl. 09:00 til 12:30
Hvor
Helle Hallen, Vrenderupvej 40C, 6818 Årre, Danmark
Hvem
Udøvere, 3 - 5 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 11 40 6060

Helle FC sørger for at de 3-5 årige får smag af at være på fodboldskole, med en super sjov formiddag midt i efterårsferien, mens de ældre børn også er på fodboldskole både inde i og udenfor Helle Hallerne.

Instruktørerne sørger for sjov boldtræning og leg - alt sammen med en forældre/anden voksen til at bistå barnet ved aktiviteterne og til en sjov tur i svømmehallen.

Så lad din fodboldglade pige eller dreng komme med på deres første Helle FC Fodboldskole og blive en del af fællesskabet.

 
Med i prisen er:

  • et stk. frugt
  • medalje
  • indgang til svømmehal med en voksen 
  • slikpose 

(Man betaler kun for barnet, den voksne er med gratis)

U6-U19 har fodboldskole samtidig fra mandag til og med onsdag - så de får også rig mulighed for at se de ældre børn træne og spille en masse fodbold - som forhåbentlig vil spire deres lyst til at gå til fodbold endnu mere. 
 

Ved tilmeldingen bedes I angive hvilken forening barnet spiller/træner i til daglig. På forhånd mange tak. 
 

På vegne af Helle FC - vi glæder os til at se dig!!!! 
 

Mulighed for friplads 

DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Kontakt din DGI landsdel, og hør mere om mulighederne for en friplads (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser). Læs mere på www.dgi.dk/friplads

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer