Fodboldtræning med de yngste - U6-U8

Hvornår
30. aug 2021 kl. 17:30 til 20:30
Hvor
Stadion Vest, Hjorthøjvej 57, 4200 Slagelse, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 75 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 40 3004

Med fokus på Det gode børnemiljø tager dette trænerkursus udgangspunkt i, hvordan du som træner kan bygge et træningsmiljø op, som bygger på en anerkendende tilgang til børnene samt en forståelse for de udfordringer de står overfor, når de tager hul på et langt fodboldliv.

Som forældretræner vil du efter dette trænerkursus have solid viden omkring, hvad der bør vægtes i børnenes første år med fodboldtræning, samt hvordan du bygger træningen op, så der både er plads til begejstring og glæde, samtidig med at der er fodboldmæssig kvalitet i din træning. Børnetræning er ikke en større videnskab, og med råd og vejledning gennem dette kursus, bliver du klædt på til at give børnene en god start på et forhåbentlig langt liv med fodbold og foreningsliv.

Der bliver ligeledes plads til, at børnetrænere på tværs af klubber kan erfaringsudveksle.

Instruktør på kurset er Thomas Elmar. Thomas har arbejdet professionelt med børnefodbold de sidste 25 år og har en masse erfaring fra såvel de største danske samt mindre klubber til gavn for deltagerne på kurset.

Undervisningen på kurset vil være en blanding af teori og praksis. Begge steder vil deltagerne være aktive og deltagende.

Der er et begrænset antal pladser på 20 deltagere.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer