MIKRO Fodboldskole i Haverslev Idrætsforening - uge 27

Hvornår
6. jul 2022 kl. 09:00 til 12:30
Hvor
Haverslev Idrætsforening, Strandvejen 21, 9610 Nørager, Danmark
Hvem
Udøvere, 1 - 5 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 01 40 6009

Mikrofodboldskolen 2022 bliver den første af sin slags i Haverslev Idrætsforening.

Forældre er velkomne med deres barn mellem 1 og 5 år (årgang 2016-2020) til én dag med fokus på sjov, motorik og leg. Vi har desuden sørget for en overraskelse til alle og frugt i løbet af dagen.

En instruktør vil hjælpe jer med aktiviteterne fra kl. 9. Der vil blive serveret frugt og saftevand inden frokostpausen (ved 11-12 tiden). Madpakke må gerne medbringes, ellers kan I ved tilmelding bestille mormor Janes lækre frokost - ved betalende forælder er der gratis mad til barnet.

Efter frokosten kan man lege videre på banen eller tage hjem og slappe af. Der er plads til, at man kun deltager en time, eller har behov for at tage en lur undervejs. Det er ikke noget krav, at man er interesseret i fodbold – alle kan være med! Det eneste krav er, at man skal kunne lide at have det sjovt!

Mulighed for friplads  
DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Læs mere på www.dgi.dk/friplads eller kontakt Lise Rødbro, og hør mere om mulighederne for en friplads (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser).

OBS!!!! 
Tilmeldingsfristen er forlænget fra d. 1. juni til d. 21. juni - der pålægges derfor et gebyr på 150 kr.  
Vi kan desværre ikke garantere, at tøjet når frem inden fodboldskolen afvikles. Hvis ikke det når frem, eftersendes tøjet til deltageren.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer