Greve fodboldskole - uge 26

Hvornår
27. jun kl. 09:00 - 1. jul 2022 kl. 15:00
Hvor
Greve Idræts- og Fritidscenter, Lillevangsvej 88, 2670 Greve, Danmark
Hvem
Udøvere, 6 - 13 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 17 40 6001

I 2022 afholder Greve Fodbold endnu en gang en af Danmarks største og bedste fodboldskoler. 
(Hvis situationen med Corona/Covid 19 ikke tillader at afholde fodboldskolen, så vil alle udgifter i form af tilmelding og tilkøb naturligvis blive tilbagebetalt).

Greve Fodbold er arrangør af denne fodboldskole. DGI medvirker alene til administration af tilmeldinger, og har intet med afviklingen og indholdet at gøre. 
Al kontakt foregår derfor til skolelederen på denne mail: skoleleder@grevefodbold.dk

Hvad skal dit barn i ferien? I første uge af skolernes sommerferie holder Greve Fodbold endnu en gang fodboldskole med op til 250 børn i Greve og omegn. 
Det bliver fem dage fyldt med godt humør og sjove oplevelser. For de ambitiøse små fodboldspillere, så har vi masser af fodboldfaglige tiltag, der kan prøves. 
Vi vil have fokus på at træne individuelle tekniske færdigheder, og sætte dem i relation til holdet, så alle også bliver dygtigere i kamp.

Glæd jer til fodboldskoletøjet i 2022. Greve Fodbold har Hummel som samarbejdspartner, der står for tøj til alle tilmeldte.

På fodboldskolen får du: 
- Tøjpakke med Hummel trøje, shorts, strømper – størrelse 104, 116, 128, 140, 164, 176, small eller medium – 27-30, 31-34, 35-38, 39-42, 43-45 
- Fem dage med sjov fodboldtræning, der tager udgangspunkt i Greve Fodbolds aldersrelateret DBU Licens Talenttræning 
- Træning blandt andet af Greve Fodbolds dygtigste trænere, der besidder DBU A- eller B-licens, samt turneringsdag og mulighed for individuel angrebs/forsvarstræning 
- Nye venner og masser af sjove oplevelser 
- Frugt alle dage 
- Drikkedunk 
- Diplom

Tilkøbsmuligheder: 
- Pasningsordning fra 08:00-09:00 inklusive morgenmad og fra 15:00-17:00. 
- Frokost alle dage 
- Tryk på trøje: Navn + nummer 
- Fodbold fra Hummel (Str. 3 eller 4)

Deltagerprisen stiger med 150 kr. efter 1. marts.

Vi starter alle dage kl. 9.00 og slutter alle dage kl. 15.00.

Du skal selv medbringe: 
- Fodboldstøvler og benskinner 
- Solcreme 
- I tilfælde af dårligt vejr skal du have skiftetøj med 
- Frokost, hvis du ikke har tilkøbt

Fodboldskoleleder mail: skoleleder@grevefodbold.dk

Gruppeinddeling og trænere: 
Gruppeinddeling efter alder på hold af cirka 10-15 børn. Der lyttes endvidere til personlige ønsker. 
Som udgangspunkt træner vi på Greve Fodbolds Fodboldskole i hele årgange. Det betyder, at alle i samme årgang møder samme sted, er sammen med kammeraterne i løbet af dagen. 
Men inden for årgangene arbejder vi i løbet af ugen med at matche de enkelte spillere, grupper af spillere og andre konstellationer, så alle oplever både at være sammen med vennerne, blive matchet på deres eget niveau og at være i grupper enten over eller under eget niveau med fokus på bedst mulige udviklingspotentiale for den enkelte spiller.

Chef- og assistenttrænere er som udgangspunkt klubbens egne trænere og/eller spillere fra klubbens ældste elitehold. 
Alle trænere er bekendt med anerkendende pædagogik og har været igennem et trænerseminar forud for fodboldskolen. 
Alle trænere har godkendt børneattest.

For de yngste årgange kan det være svært at holde koncentration og motivation en hel dag. Der kan derfor blive indlagt aktiviteter, der ikke nødvendigvis relaterer til fodbold.

Foto: 
Der vil blive taget et holdfoto og der vil ligeledes løbende blive taget situations- og stemningsbilleder, hvoraf nogle vil blive lagt klubbens hjemmeside samt klubbens sociale medier. 
Såfremt man ikke ønsker, at ens barn optræder på holdbillede samt situations- og stemningsbilleder bedes dette oplyst skriftligt til skoleleder@grevefodbold.dk senest 1. juni 2022.

Tilmelding og afmelding: 
Sidste frist for tilmelding er 10. juni 2022 (hvis der stadig er ledige pladser). Efter denne dato kan man eventuelt kontakte Greve Fodbold for at høre om tilmelding fortsat er mulig. 
Tilmeldingen er personlig og kan ikke overdrages til andre. Bemærk at der maks. er plads til 250 børn – afhængig af ’Corona-situationen’ naturligvis. To ud af de sidste fem foregående år har der været venteliste. 
Afmelding skal ske senest den 12.maj 2021 via linket i bekræftelsesmailen. Ved afmelding efter 12. maj gives der ingen penge retur, men eventuel tøjbestilling fremsendes som planlagt. Her gives der direkte besked til Greve Fodbold på mail til skoleleder. 
Du kan heller ikke rette i din tilmelding efter den 12. maj.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer