Lille fodboldskole i Tuse for børn med særlige behov - uge 31

Hvornår
1. aug kl. 10:00 - 5. aug 2022 kl. 14:00
Hvor
Tuse Hallen, Tuse Byvej 8, Tuse, Holbæk, 4300 Holbæk, Danmark
Hvem
Udøvere, 6 - 12 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 17 40 6015

Denne fodboldskole er for mobile børn med særlige behov, der alle profiterer af at være på et lille hold.

Giv dit barn en fantastisk oplevelse i sommerferien på en lille fodboldskole i Tuse.

Er du dreng eller pige mellem 6-12 år med særlige behov, der gerne vil spille fodbold og møde nye kammerater, men har brug for små og overskuelige rammer, så er dette en fodboldskole for dig. 
Om du er begynder eller øvet, er lige meget – bare du kan lide at bevæge dig og have det sjovt.

Træningen: 
Træningen vil være struktureret og visualiseret, og der vil være fokus på genkendelighed og masser af gentagelser. 
Der vil også være mulighed for at tage sig en timeout, hvis de indlagte pauser ikke er tilstrækkelige. Træningsøvelserne vil være mere simple og koncentrationstiden kortere, og der vil være mulighed for at dele op i større og mindre grupper, alt efter behov.

Der vil være fokus på at børnene, uanset udfordringer eller fodboldniveau, skal have en fantastisk fodbolduge fyldt med masser af positivitet og succes, opbakning fra de mange trænere og følelsen af at være en del af et fodboldhold.  

Kontakt gerne skoleleder Louise Olsen for mere info. Louise kan træffes på hverdage efter kl. 16 på telefon 51 52 15 63.

Fodboldskolen er ligesom andre fodboldskoler, men alligevel anderledes:

  • Der er små hold, med mulighed for at lave holdet større eller mindre alt efter øvelserne, niveau og børnenes individuelle udfordringer.
  • Der er mange fodboldtrænere/hjælpere tilknyttet holdet, så der er mulighed for at være der for det enkelte barn i den udstrækning, der er behov for det.
  • Der er fokus på at skabe trygge og overskuelige rammer for barnet, via en struktureret og visualiseret dag. Der er fokus på at øvelserne tilpasses, så alle børn oplever glæde og mestring.
  • Der vil være fokus på genkendelighed og masser af gentagelser, således at børnene bliver trygge, får mere overskud og mod på øvelserne.

  
Der er plads til 16 deltagere. 
Fodboldskolen ligger samtidig med den "store" fodboldskole i Tuse, som afvikles i samme uge. 
Faciliteterne og udeområdet er så stort, at de to fodboldskoler har hvert deres anlæg, trænere og faciliteter.

Se årets tøjpakke her

Inden start på fodboldskolen vil i blive kontaktet af skoleleder Louise Olsen fra fodboldskolen, der vil tage en snak med jer forældre ift jeres barns udfordringer, således at trænerteamnet fra start kan være så forberedt som muligt og bedst muligt kan danne de bedst sammensatte hold og rammer. 
 

Partnerskab med Sparekassen Sjælland-Fyn 
DGI Midt- og Vestsjælland har indgået et partnerskab med Sparekassen Sjælland-Fyn for fodboldskolerne i sommeren 2022. 
Med partnerskabet får alle fodboldskoler lækre rekvisitter til brug i løbet af fodboldskolen, og som efterfølgende er klubbens ejendom. 
Derudover giver partnerskabet mulighed for øget træneruddannelse op til fodboldskolerne. 
Deltagerne får således opdateret trænere, som er uddannet i børnefodbolden, så der sikres både tryghed, glæde og læring i løbet af fodboldskolen. 
 

Mulighed for friplads 

DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Kontakt din DGI landsdel, og hør mere om mulighederne for en friplads (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser). Læs mere på www.dgi.dk/friplads

Vi starter alle fem dage kl. 10 – kom i god tid. Vi mødes på den indhegnede kunstbane ved parkeringspladsen, hvor børnene tages imod og tjekkes ind. Det er her træningen primært vil foregå. 
Vi slutter alle fem dage kl. 14 – afhentning til tiden, samme sted som ankomst.

Når I kommer med jeres barn og henter igen, vil i opleve at der er mange andre børn der er i gang med at spille fodbold. Det er børn fra den "store" fodboldskole, der starter tidligere og slutter senere.   
Dit barn får udleveret tøj, bold og drikkedunk den første dag. Der er dog mulighed for at barn og forældre allerede kan hente tøjet om søndagen inden fodboldskolen starter i tidsrummet mellem kl. 10-15, så er der mulighed for at afprøve og komme i tøjet hjemmefra i trygge omgivelser og hilse på skolelederen.  

I forældre kender jeres barn bedst og ved hvornår barnet kan være alene på fodboldskolen. I er velkommen til at være i nærheden, køre en tur eller at lade barnet være alene – helt op til jer.

Vi anbefaler at forældre ikke står ved træningsbanen under fodboldskolen, men kan opholde sig i klubhuset eller i nærmiljøet. Vi trænere og hjælpere er forberedte og vil gøre alt for at jeres barn føler sig tilpas.  

Der vil være indlagte pauser med frugt og frokost. Der kan medbringes egen madpakke eller der kan tilkøbes frokostordning. 
  
Husk:

• Fodboldtøj til første dag og fodboldstøvler/sportssko (Når vi nærmer os afvikling, vil du få besked om, hvornår du får udleveret tøjpakken.) 
• Evt medicin eller hjælpemidler 
• Solcreme på hjemmefra – evt regntøj med (tjek vejrudsigten) 
• Madpakke (hvis der ikke er bestilt madordning) og drikkedunke

Fodboldskoleleder: 
Louise Olsen, Tlf.: 51 52 15 63 eller @: louiogklud@cdnet.dk

Tøj: 
Det er muligt at ændre på tøjstørrelsen til og med 31. maj 2022 via linket i bekræftelsen. Herefter vil det ikke være muligt at bytte eller ændre. Det er derfor vigtigt, at du er sikker på, at det er den rigtige størrelse, du har bestilt til dit barn.

Tilmelding: 
Vær opmærksom på, at det er dit barns navn og fødselsdato, du skal skrive ved tilmelding. Skriv dine egne oplysninger under ”kontaktperson”. 
Tilmeldingen er personlig og kan ikke overdrages til andre. 
Af hensyn til tøjbestilling kan afmelding senest ske den 31. maj 2022 via linket i bekræftelsen. 
Såfremt der åbnes for tilmeldinger efter den 31. maj stiger tilmeldingsgebyret med 100 kr. 

Ved sygdom: 
Skriftligt afbud til simone.bonde@dgi.dk hurtigst muligt og inden skolens start. Krav om lægeerklæring/udtalelse fra læge må påregnes, hvis deltagergebyr ønskes refunderet. 
Ved sygdom på dagen eller i weekenden lige inden fodboldskolens start skal fodboldskolelederen også kontaktes.

Foto og video: 
I forbindelse med fodboldskolen er det muligt, at en fotograf vil tage billeder og video, som kan anvendes til markedsføring/presseomtale. I DGI arbejder vi sammen med andre idrætsorganisationer, partnere og flere end 6.300 lokale idrætsforeninger for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Her har vi brug for billedervideoer, der viser glæden ved at dyrke idræt. 
Vi håber, at du vil støtte os i arbejdet ved at give lov til, at DGI, DGI’s landsdelsforeninger og vores medlemsforeninger kan anvende billederne til markedsføring på hjemmesider, på vores sociale medie-flader og i de materialer, vi producerer. Tilladelsen gives også til DIF, specialforbund under DIF og andre samarbejdspartnere til markedsføring af samarbejdsprojekter. 
Dit samtykke er tidsubestemt men kan til enhver tid tilbagetrækkes. Du kan læse mere om, hvordan DGI behandler dine personoplysninger, dine rettigheder, og hvordan samtykke kan tilbagekaldes på:  www.dgi.dk/om/privatlivspolitik  

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer