Fodboldskole | I.F. Alliancen

Hvornår
26. jun kl. 09:00 - 30. jun 2023 kl. 14:00
Hvor
All4Labels Stadion, Stationsvej 34, 8870 Langå, Danmark

Nummer
2023 09 40 6014

Giv dit barn den bedste ferieoplevelse på fodboldskole i I.F. Alliancen 
Piger og drenge 6-14 år

Dit barn får en uge fyldt med fodboldglæde, godt kammeratskab og sjove dage med sved på panden. Gå ikke glip af de mange grin, venskaber og gyldne øjeblikke. Det unikke fodboldsammenhold og vores dygtige trænere skaber de perfekte forudsætninger for en god oplevelse.

Hvad end dit barn drømmer om at blive den næste Messi eller bare gerne vil ud og sparke til en bold, så er der plads til dig på fodboldskolen. Vi sørger for trygge rammer med plads til alle uanset alder, niveau og køn.

Alle deltagere får lov til at føle sig som professionelle fodboldspillere i vores specialdesignede spillertøj fra Select. Passer tøjet ikke, så besøger DGI fodboldskolen i løbet af ugen og bytter til en ny størrelse. Alle børn får naturligvis også en drikkedunk og en Select fodbold.

Frokost: 
Der serveres frokost hver dag og det er inklusiv i prisen.

Hvornår: 
Uge 26: Mandag til torsdag fra kl. 9-14.30 og fredag kl. 9-14. 
 
Fede ting dit barn får på DGI fodboldskolen i Alliancen

  • Fem dage fyldt med sjove oplevelser
  • Nye seje fodboldskills- og tricks
  • Dygtige trænere og instruktører, der sikrer, at alle får en god oplevelse
  • Frugt hver dag
  • Frokost hver dag til alle
  • Sej spillerpakke fra Select med t-shirt, shorts, strømper, fodbold og bionedbrydelig drikkedunk - tjek tøjpakken ud lige HER

Tilmeldingsfrist: 11. juni 2023. Det er muligt at ændre tøjstørrelsen til og med 31.  maj 2023. Dette gøres via linket i bekræftelsen.

Tilmeldinger efter d. 11. juni er ikke garanteret fodboldskoletøjet i selve fodboldskoleugen.

 

Alle har ret til at komme på en DGI fodboldskole

Dit barn skal ikke gå glip af en fantastisk ferieoplevelse, fordi pengene ikke rækker. Derfor tilbyder DGI fripladser til de familier, som ikke har økonomisk råderum til et fodboldskoleophold.

Tøv ikke med at sende en forespørgsel til helle.bluhm@dgi.dk. Så sørger vi for at dit barn kan komme med på boldbanerne kvit og frit!

 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer