Sorø fodboldskole - uge 27 (for 8-14 årige)

Hvornår
3. jul kl. 09:00 - 7. jul 2023 kl. 15:00
Hvor
Frederiksberg Hallen, Sorø, Smedeparken 1, 4180 Sorø, Danmark
Hvem
Udøvere, 8 - 14 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 17 40 6013

Fodboldskolens tilmeldingsfrist er forlænget til den 11. juni, da der stadig er få pladser tilbage. Vi kan ikke love at tøjet er klar til fodboldskolens start, men gør alt hvad vi kan for at det er. 
Såfremt disse pladser fyldes op inden den 11. juni, vil det være muligt at skrive sig på venteliste. Der er ingen garantier for dem der skriver sig på ventelisten.

Giv dit barn en fantastisk oplevelse i sommerferien. 
 
På DGI fodboldskole i Sorø er trænere og ledere klar til at give alle børn en god oplevelse. Det skal både være sjovt og lærerigt at være på fodboldskole. Vi lægger vægt på at skabe et miljø, som er trygt for alle at deltage i. 
Alle børn i årgangene 2009-2015 der elsker at spille fodbold og ønsker at blive bedre uanset niveau, kan være med.

 
Er du yngre end 8 år, skal tilmeldingen foregå via: https://www.dgi.dk/202317406012.

Forældre/deltagere fra fodboldskolen i Sorø 2022 sagde: 
-    Rigtig gode og søde træner. 
-    Han har været super glad for hans trænere hele ugen og har lært en masse nye ting. 
-    Det var sjovt, og den må meget gerne være længere, altså mere end 1 uge.

Engagerede trænere sørger for, at børnene kommer til at arbejde koncentreret med nye fodboldfærdigheder, dyste i intense småspil, spille kampe, lege og blive udfordret. Alt sammen i et miljø præget af respekt, gejst og glæde ved fodbolden og fællesskabet. 
DGI stiller træningsmateriale til rådighed, som er aldersopdelt, så trænerne har det bedste udgangspunkt for at give børnene en god træning. Derudover afholder DGI Fodbold trænerkurser for alle fodboldskoletrænere op til fodboldskolens start.  
 
Dit barn får:

 • Målrettet og sjov fodboldtræning fra lokale engagerede trænere
 • Oplevelser og fællesskaber
 • Et lækkert fodboldsæt fra Select bestående af: 
  - Spillertrøje 
  - Spillershorts 
  -Strømper 
  -Fodbold
 • BioTec drikkedunk
 • Frugt 2 gange dagligt

Se årets tøjpakke

Målmandstræning: 
Ønsker du at få målmandstræning i løbet af de fem dage, kan du ved tilmelding krydse af, om du vil være med. Det er tre ud af de fem dage, nemlig mandag, tirsdag og torsdag.

Partnerskab med Sparekassen Sjælland-Fyn 
DGI Midt- og Vestsjælland har indgået et partnerskab med Sparekassen Sjælland-Fyn for fodboldskolerne i sommeren 2023. 
Med partnerskabet får alle fodboldskoler lækre rekvisitter til brug i løbet af fodboldskolen, og som efterfølgende er klubbens ejendom. 
Derudover giver partnerskabet mulighed for øget træneruddannelse op til fodboldskolerne. 
Deltagerne får således opdateret trænere, som er uddannet i børnefodbolden, så der sikres både tryghed, glæde og læring i løbet af fodboldskolen.

Mulighed for friplads  
DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Kontakt din DGI landsdel, og hør mere om mulighederne for en friplads (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser). Læs mere på www.dgi.dk/friplads

Vi starter alle dage kl. 9.00 – kom i god tid. 
Vi slutter alle dage kl. 15.00. 
Når vi nærmer os afvikling, vil du få besked om, hvornår du får udleveret tøjpakken.

Husk: 
- Fodboldtøj til første dag, hvis tøjet først udleveres ved fodboldskolens start 
- Solcreme og evt. regntøj 
- Madpakke  
 
Tøj: 
Det er muligt at ændre på tøjstørrelsen til og med 31. maj 2023 via linket i bekræftelsen. Herefter vil det ikke være muligt at bytte eller ændre. Det er derfor vigtigt, at du er sikker på, at det er den rigtige størrelse, du har bestilt til dit barn. 
 
Tilmelding: 
Vær opmærksom på, at det er dit barns navn og fødselsdato, du skal skrive ved tilmelding. Skriv dine egne oplysninger under ”kontaktperson”. 
Tilmeldingen er personlig og kan ikke overdrages til andre.  
Af hensyn til tøjbestilling kan afmelding senest ske den 31. maj 2022 via linket i bekræftelsen. 
Såfremt der åbnes for tilmeldinger efter den 31. maj stiger tilmeldingsgebyret med 100 kr.  

Ved sygdom: 
Skriftligt afbud til maja.skov@dgi.dk hurtigst muligt og inden skolens start. Krav om lægeerklæring/udtalelse fra læge må påregnes, hvis deltagergebyr ønskes refunderet. 
Ved sygdom på dagen eller i weekenden lige inden fodboldskolens start skal fodboldskolelederen også kontaktes. 
 
Foto og video:  
I forbindelse med fodboldskolen er det muligt, at en fotograf vil tage billeder og video, som kan anvendes til markedsføring/presseomtale. I DGI arbejder vi sammen med andre idrætsorganisationer, partnere og flere end 6.300 lokale idrætsforeninger for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Her har vi brug for billedervideoer, der viser glæden ved at dyrke idræt.  
 
Vi håber, at du vil støtte os i arbejdet ved at give lov til, at DGI, DGI’s landsdelsforeninger og vores medlemsforeninger kan anvende billederne til markedsføring på hjemmesider, på vores sociale medie-flader og i de materialer, vi producerer. Tilladelsen gives også til DIF, specialforbund under DIF og andre samarbejdspartnere til markedsføring af samarbejdsprojekter.  
 
Dit samtykke er tidsubestemt men kan til enhver tid tilbagetrækkes. Du kan læse mere om, hvordan DGI behandler dine personoplysninger, dine rettigheder, og hvordan samtykke kan tilbagekaldes på: www.dgi.dk/om/privatlivspolitik  

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer