Jyllinge FC Fodboldskole - uge 26

Hvornår
26. jun kl. 09:00 - 30. jun 2023 kl. 14:30
Hvor
Spraglehøj Idrætsanlæg, Baunegårdsvej 80, 4040 Jyllinge, Danmark
Hvem
Udøvere, 7 - 13 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 17 40 6014

Giv dit barn en fantastisk oplevelse i sommerferien. 
 

På DGI fodboldskole i Jyllinge FC er trænere og ledere klar til at give alle børn et brag af en fodboldskole. 
Det bliver 5 dage som både udfordrer børnene på deres fodboldfærdigheder, samtidig med at der er plads til, at det skal være sjovt. Tryghed og tydelige rammer er nøgleordene for, at dette kan lade sig gøre.

Alle børn i årgangene 2010-2016 der elsker at spille fodbold og ønsker at blive bedre uanset niveau, kan være med. 
Børnene deles i grupper på 16 stk. med to trænere. 
 
Jyllinge FC er klar med et stærkt hold af trænere, som vil sørge for, at alle børnene kommer til at arbejde koncentreret med nye fodboldfærdigheder, dyste i intense småspil, spille kampe, lege og blive udfordret uanset hvilket niveau de er på. 
Alt sammen i et miljø præget af respekt, gejst og glæde ved fodbolden og fællesskabet. 
 
DGI stiller træningsmateriale af høj kvalitet udarbejdet af Carsten Dohm og Thomas Elmar til rådighed. Materialet er aldersopdelt, så trænerne har det bedste udgangspunkt for at give alle børnene solid og spændende træning. 
 
Dit barn får: 
- Målrettet og sjov fodboldtræning fra dygtige og engagerede trænere 
- Oplevelser og fællesskaber 
- Et lækkert fodboldsæt fra Select bestående af: 
      - Spillertrøje 
      - Spillershorts 
      - Strømper 
      - Fodbold 
      - BioTec drikkedunk 
- Frugt 2 gange dagligt 
 
Frokost: 
Deltagerprisen er inklusiv frokost, hvor der hver dag laves børnevenlig lun mad. 
 
Målmandstræning: 
Der er mulighed for at vælge at modtage 3x2 timers målmandstræning, som foregår i løbet af træningstiden. Der er plads til 16 deltagere - først-til-mølle. 
 
Fodboldfestival onsdag aften: 
Onsdag aften er Jyllinge FC vært for fodboldfestival for deltagerne. Det bliver et spændende arrangement med forskellige aktiviteter, musik, fodboldlege, mad og hygge. Deltagende børn på fodboldskolen, søskende og deres forældre inviteres fra kl. 17.30-21.00. 
Ved tilmelding kan du vælge om du, dine søskende og forældre vil deltage. Prisen for deltagelse indeholder grill menu. 
Tilmelding til fodboldfestival kan ske her på siden frem til den 31. maj. Du kan sagtens tilmelde til fodboldskolen nu, og rette i din tilmelding frem til 31. maj, hvis du i løbet af de kommende måneder gerne vil tilmeldes fodboldfestival og ikke fik gjort det i første omgang. Efter den 31. maj skal tilmelding foregå direkte til klubben.  
 
Se årets tøjpakke 
 
Partnerskab med Sparekassen Sjælland-Fyn 
DGI Midt- og Vestsjælland har indgået et partnerskab med Sparekassen Sjælland-Fyn for fodboldskolerne i sommeren 2023. 
Med partnerskabet får alle fodboldskoler lækre rekvisitter til brug i løbet af fodboldskolen, og som efterfølgende er klubbens ejendom. 
Derudover giver partnerskabet mulighed for øget træneruddannelse op til fodboldskolerne. 
Deltagerne får således opdateret trænere, som er uddannet i børnefodbolden, så der sikres både tryghed, glæde og læring i løbet af fodboldskolen. 
Mulighed for friplads   
DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Kontakt din DGI landsdel, og hør mere om mulighederne for en friplads (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser). Læs mere på www.dgi.dk/friplads

Vi starter alle dage kl. 9.00 – kom i god tid. 
Vi slutter alle dage kl. 14.30, men det er muligt at blive på anlægget og hygge sig med FIFA, spil mv. frem til kl. 15.15.

Når vi nærmer os afvikling, vil du få besked om, hvornår du får udleveret tøjpakken. 
Husk: 
- Fodboldtøj til første dag, hvis tøjet først udleveres ved fodboldskolens start 
- Solcreme og evt. regntøj

Fodboldskoleleder: Thomas Elmar, @: te@jyllinge-fc.dk

Tøj: 
Det er muligt at ændre på tøjstørrelsen til og med 31. maj 2023 via linket i bekræftelsen. Herefter vil det ikke være muligt at bytte eller ændre. Det er derfor vigtigt, at du er sikker på, at det er den rigtige størrelse, du har bestilt til dit barn.

Tilmelding: 
Vær opmærksom på, at det er dit barns navn og fødselsdato, du skal skrive ved tilmelding. Skriv dine egne oplysninger under ”kontaktperson”. 
Tilmeldingen er personlig og kan ikke overdrages til andre. 
Af hensyn til tøjbestilling kan afmelding senest ske den 31. maj 2023 via linket i bekræftelsen. 
Såfremt der åbnes for tilmeldinger efter den 31. maj stiger tilmeldingsgebyret med 100 kr. 

Ved sygdom: 
Skriftligt afbud til maja.skov@dgi.dk hurtigst muligt og inden skolens start. Krav om lægeerklæring/udtalelse fra læge må påregnes, hvis deltagergebyr ønskes refunderet. 
Ved sygdom på dagen eller i weekenden lige inden fodboldskolens start skal fodboldskolelederen også kontaktes.

Foto og video: 
I forbindelse med fodboldskolen er det muligt, at en fotograf vil tage billeder og video, som kan anvendes til markedsføring/presseomtale. I DGI arbejder vi sammen med andre idrætsorganisationer, partnere og flere end 6.300 lokale idrætsforeninger for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Her har vi brug for billedervideoer, der viser glæden ved at dyrke idræt. 
Vi håber, at du vil støtte os i arbejdet ved at give lov til, at DGI, DGI’s landsdelsforeninger og vores medlemsforeninger kan anvende billederne til markedsføring på hjemmesider, på vores sociale medie-flader og i de materialer, vi producerer. Tilladelsen gives også til DIF, specialforbund under DIF og andre samarbejdspartnere til markedsføring af samarbejdsprojekter. 
Dit samtykke er tidsubestemt men kan til enhver tid tilbagetrækkes. Du kan læse mere om, hvordan DGI behandler dine personoplysninger, dine rettigheder, og hvordan samtykke kan tilbagekaldes på:  www.dgi.dk/om/privatlivspolitik

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer