DGI Fodboldtrænerkurser

Hvordan er dit træner-DNA? Find ud af det med vores nye DGI Fodboldtrænerkurser, hvor du i forskellige moduler udvikler dig som træner og lærer dine styrker at kende. Du kommer til at udnytte både dit eget og dine spilleres fulde potentiale.

DGI Fodboldtrænerkurser tager udgangspunkt i dig som træner. Du skal kende dig selv som træner, være bevidst om dit træner-DNA, for at kunne nå helt ind til dine spillere og udnytte deres fulde potentiale.

Vores nye træneruddannelse er tilrettelagt, så det ikke betyder noget, om du er en erfaren træner med eksisterende uddannelse i bagagen eller om du først er ved at begynde på din trænergerning.

Undervejs i kurset er der fokus på:
- Læring
- Fodboldmotorik
- Anvendt teknik
- Positiv Coaching
- Lifeskills
- Ideel udvikling af både fodboldspiller og menneske

Fodboldtræneruddannelsen er bygget op om tre kurser af 5-6 timers varighed, der enten kan tages som et samlet forløb eller som enkeltstående kurser. Vi håber dog, at du som træner vælger at deltage i alle tre kurser.

De tre kurser har følgende overskrifter:
1. Den autentiske træner og den intelligente fodboldspiller
2. Fodboldmotorik, individbaseret træning og lifeskills
3. Positiv coaching og alderssvarende træning

Til fodboldtræneruddannelsen har vi allieret os med en række kompetente undervisere. Det betyder, at du i løbet af de forskellige moduler blandt andet kommer til at møde Bo Henriksen, manager i superligaklubben AC Horsens, Carsten Dohm, børne- og ungdomstræner samt talentudvikler og Thomas Elmar, ligeledes børne- og ungdomstræner samt talentudvikler.

Vi offentliggør datoer på fodboldtræneruddannelsen løbende her på siden.