DGI Fodbold og SELECT forlænger partnerskab i tre år

Trænere, ledere og deltagere på DGI's fodboldskoler klædes også de kommende tre år på af SELECT.

Deltagerne på DGI's fodboldskoler klædes også de kommende tre år på af SELECT.

Mange tusinde børn, trænere og andre frivillige har de seneste tre år nydt godt af samarbejdet mellem DGI Fodbold og SELECT. Det danske sportstøjsfirma har nemlig sørget for tøj og bolde til DGI Fodboldskolerne - og det partnerskab fortsætter de kommende tre år.

En aftale, der er til stor glæde for både DGI Fodbold og SELECT.

"Vi er superglade for, at vi også de kommende år skal fortsætte med at sprede endnu mere glæde i sommerferierne og samtidig skal iklæde de mange deltagende børn og trænere med SELECTs tøj på DGI’s Fodboldskoler," siger Peter Frank, der er Country Sales Manager hos SELECT SPORT.

"Alle kender til vores boldprogram og SELECT boldenes høje kvalitet, men nu oplever både trænere, børn og deres forældre, at også vores tøjkvalitet er helt i top," tilføjer han.

Fuldt ud tilfredse

Partnerskabet mellem DGI Fodbold og SELECT bygger på fælles værdier - og samarbejdet er blevet stærkere dag for dag. Derfor er DGI Fodbolds formand Lars Møller lige så glad for den nye aftale, som Peter Frank.

"Vi oplever i partnerskabet med SELECT en imødekommenhed, en vilje til at videreudvikle og en evne til at omstille sig som kendetegner et godt samarbejde. Kvaliteten af tøjet er i top og SELECTs bolde er efter vores overbevisning de bedste på markedet. Kombineret med høj leveringssikkerhed betyder det, at vi også på det område er fuldt ud tilfredse med partnerskabet. Vi glæder os samtidig over, at have indgået en aftale med et dansk mærke - det betyder noget for os," forklarer Lars Møller om samarbejdet med SELECT.

Udover at have forlænget aftalen med DGI Fodbold har SELECT i øvrigt også sat tre år ekstra på aftalen med DGI Håndbold omkring håndboldskolerne.

Læs mere om SELECT.