Deltag i Lyserød Lørdag og støt det gode formål

På Lyserød Lørdag den 3. oktober 2020 kan alle i hele Fodbolddanmark bidrage til kampen imod brystkræft. Tilmeld et hold, støt den gode sag via tilmeldingsgebyret og få en sjov, fodboldfyldt dag. Du kan deltage seks forskellige steder.

Seks fodboldklubber har meldt sig som værter for fodboldstævner til Lyserød Lørdag den 3. oktober.

Tilmeldingen til dette års Lyserød Lørdag-fodboldstævner er nu åben - så du med dit fodboldhold har en fantastisk mulighed for at bakke op om kampen mod brystkræft.

Læs også: Lyserøde fodboldturneringer støtter brysterne

Bytoften IF lagde i 2015 fra land med det første fodboldstævne i den gode sags stævne - og siden har konceptet bredt sig til resten af Danmark.

De seneste tre år har både DGI og DBU via Bevæg dig for livet været med til at løfte initiativet rundt i landet, så der nu er fem klubber med som værtsklubber ud over Bytoften i Gladsaxe.

Sidste år kom der omkring 120.000 kroner i kassen med fodbold til Lyserød Lørdag - og målet i år er at samle endnu flere penge ind.

Konceptet er ganske enkelt:

Sidste år blev der indsamlet næsten 120.000 kroner til den gode sag, og målet er selvfølgelig, at vi i år kan indsamle endnu flere!

Læs også: Fodbold Fitness ABC i kamp for brysterne ved Lyserød Lørdag

Konceptet er enkelt:

  • Stævnerne afholdes på Lyserød Lørdag den 3. oktober 2020
  • Der spilles fem mod fem på banerne
  • Det koster 700 kr. pr. hold at deltage, men alle pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse
  • Hvert enkelt stævne inddeles så vidt muligt efter tre niveauer, så alle kan være med (Begyndere, let øvede og øvede)
  • Stævnet er for alle voksne – hovedsageligt Fodbold Fitness- og motionsfodboldhold deltager, men det er muligt for alle at tilmelde hold. Måske har I også et hyggehold i klubben, der kunne være interesseret, eller et 7-mandshold der kunne tænke sig en anderledes stævneoplevelse?

De seks værtsklubber

Lyserød Lørdag arrangeres af Bevæg dig for livet – Fodbold i samarbejde med seks udvalgte værtsklubber. I år står følgende klubber klar til at tage imod deltagerholdene og indsamle så mange penge til den gode sag, som muligt:

Ved at klikke på hver enkelt værtsklub ovenfor, kan du se invitationen til deres stævne.

Du kan læse mere om årets Lyserød Lørdag i fodboldens tegn her.

Der er tilmeldingsfrist til stævnerne onsdag den 16. september.