Sommerens DGI Fodboldskoler var en succes

Sommerens DGI Fodboldskoler var igen i år populære blandt børn og unge i hele landet.

Fodboldglade børn og unge er vilde med DGI's fodboldskoler. Så vilde, at der i år deltog flere på skolerne, end i sommeren 2019. Det er dejligt, at de danske familier valgte fodboldskolerne og den sociale sundhed til i en tid, hvor corona-virus sætter sit præg på hverdagen.

”Vi er i en tid, hvor fællesskabet er under pres – og derfor er det endnu mere fantastisk, at børn og unge vælger at tage på en DGI Fodboldskole. Det viser, at behovet for det fællesskab, man oplever i fodbolden, er stort. Vi er glade for, at vi med vores fodboldskoler er med til at gøre noget for den sociale sundhed blandt de danske børn og unge,” siger Lars Møller, der er formand for DGI Fodbold.

"På vores fodboldskoler oplever man at være en del af et fællesskab. Et fællesskab, hvor glæden ved at spille fodbold er i centrum, hvor man udvikler sig, både socialt og som fodboldspiller, tilføjer han.

På vores fodboldskoler oplever man at være en del af et fællesskab. Et fællesskab, hvor glæden ved at spille fodbold er i centrum, hvor man udvikler sig, både socialt og som fodboldspiller.

Lars Møller, formand for DGI Fodbold

Tak til de frivillige

Fodboldformand Lars Møller ved også, hvor der skal sendes en særlig buket roser hen i forhold til fodboldskolerne.

”Der skal lyde en stor tak til alle fodboldklubbernes frivllige trænere og ledere, der gør en kæmpe indsats for at sætte glæden i spil og give børn og unge en fed fodboldoplevelse. En oplevelse, hvor de oplever at blive dygtigere fodboldspillere i et godt fællesskab. Det er fuldt ud deres fortjeneste,” understreger Lars Møller.

DGI Fodbold er i samarbejde med partnerne Select og BAUHAUS allerede i fuld gang med forberedelserne til fodboldskolerne i 2021.