Træneruddannelse booster Fodbold Fitness

Tæt på 400 danske fodboldklubber tilbyder nu Fodbold Fitness eller motionsfodbold til voksne motionister, som leder efter god, sund, sjov og social træning. Nu har holdenes trænere mulighed for at få den helt rigtige uddannelse.

Hvis man er en træner for et Fodbold Fitness hold kan man nu komme på uddannelse

Trænerne for de mange motionsfodboldhold i Danmark har nu fået en mulighed for at få uddannelse knyttet til deres virke i foreningerne. Fodbold Fitnesstræneruddannelsen giver både nye og erfarne trænere mulighed for at blive endnu bedre - og sørger for ny viden, inspiration og netværk.

Et uddannelsesbevis i hånden inden holdet var på plads

Jeannette Nielsen har deltaget på Fodbold Fitnesstræneruddannelsen. Det særlige ved de to kvinders deltagelse var, at de endnu ikke havde faste planer om at starte et hold op, da de meldte sig til kurset.

"Jeg hørte et foredrag med Peter Krustrup, som forsker i sundheden omkring Fodbold Fitness, og jeg blev meget imponeret over resultaterne. For mig var det en god indgangsvinkel med sundhedsperspektivet, og studierne bag er jo virkelig interessante og motiverende," fortæller Jeannette Nielsen, der har sin daglige gang i FC Storebælt.

"Jeg kommer selv fra fitnessverdenen og syntes, at det kunne være spændende at kombinere det med lidt fodbold, så derfor tog jeg med på kurset. Det gav en masse inspiration, og det med at møde andre Fodbold Fitnesstovholdere gav mig mod til selv at skulle stå for et hold. Så derfor kontaktede jeg min lokale klubs bestyrelse, og de bakkede mig op fra start. Så nu skal vi til og i gang i FC Storebælt, og jeg glæder mig helt vildt meget," siger hun.

Masser af grin og gå-på-mod

Vil du starte et Fodbold Fitnesshold?

Din klub kan nemt få hjælp til at starte et Fodbold Fitnesstilbud op.

Kontakt jeres lokale konsulent, og hør mere om, hvordan han kan hjælpe jer. 

Også Diana Andersen fra Sakskøbing tog med på kurset uden at have et hold i forvejen. Diana vidste, at hendes lokale klub Boldklubben Frem Sakskøbing gerne ville gøre noget for at aktivere de mange fodboldmødre i klubben, så da hun hørte om Fodbold Fitnesstræneruddannelsen, var hun frisk og sprang til.

"Det var først og fremmest helt vildt sjovt at prøve træningen på kurset, og vi grinte rigtig meget sammen. Kurset gav mig en masse gå-på-mod, motivation og inspiration, så da jeg kom hjem, snakkede jeg med bestyrelsen i klubben, og de ville rigtig gerne have, at jeg prøvede at starte Fodbold Fitness op," fortæller hun.

"Efterfølgende har jeg lavet en Facebookgruppe, hvor jeg har inviteret mit store lokale netværk, og hele 21 kvinder har meldt tilbage, at de er friske på at starte, så jeg glæder mig helt vildt til de kommende træninger," lyder det fra Diana Andersen.

Vil du på kursus?

Kunne du også godt tænke dig at komme med på Fodbold Fitnesstræneruddannelsen, så har du chancen nu. Bevæg dig for livet – Fodbold tilbyder gratis kurser landet over i løbet af 2018. Hold øje med Fodbold Fitness Facebooksiden, hvor de enkelte kurser løbende bliver lagt op.