Videoguide: Kærlighed til dine fodboldstøvler

Få tips til hvordan du nemt passer godt på dine læder- og plastikstøvler, så du får glæde af dem i længere tid.

Andre Velling og Nicki Christiansen giver os de bedste tips og tricks til at pleje vores fodboldstøvler. God og kærlig pleje forlænger levetiden - og sparer dig for en masse penge. Foto: Kristoffer Weibel

Fodboldstøvler er dyre, og selv om det kan være sjovt at få et par nye ind imellem, giver det alligevel rigtig god mening at holde sine nuværende i så god stand som muligt. De holder længere, de ser flotte ud og sidder bedre på fødderne.

Læs også: Sådan lægger du fundamentet til en fremragende forårssæson

Her får du et par guides fra DGI’s Fodbolds idrætskonsulenter André Velling og Nicki Christiansen. De hjælper dig med at passe på henholdsvis læder- og plastikstøvler.

Læderstøvlen

Læderstøvlen kræver lidt mere vedligehold end plastikstøvlen. Det tager dog alligevel ikke lang tid, og plejen får den klassiske støvle til at fremstå stort set ny og lækker til hver træning og kamp.

Læs også: Klæd dig godt på til fodbold i vinterkulden

Plastikstøvlen

Plastikstøvlen er relativt nem at pleje, men der er alligevel nogle ting, du skal være opmærksom på for at støvlen holder længere.

Generelle tips og tricks til fodboldstøvler

Der findes også lidt generelle tips, der gør din oplevelse med fodboldstøvlerne til en fornøjelse. Her får du lidt forskellige råd til både læder- og plastikstøvlen.

Læs også: 3 tips til at holde dig varm, kære fodbold målmand