Futsalstævner og -turneringer

Få endnu mere glæde ud af den legende, inspirerende og hamrende sjove form for fodbold. Spil mod andre futsal-hold og oplev den brasilianske nerve.

Til vores stævner og turneringer inden for futsal er der en helt speciel stemning. Det er okay at forsøge med en fræk finte, selvom den ikke lige lykkes. Publikum lever sig mere med i spillet end til en normal indendørs turnering. Og der er bare flere smil på ansigterne.

Du kan vise dine sidste nye tricks frem for andre, I kæmper som et hold for sejren, og I bliver en del af det eminente sammenhold omkring den unikke disciplin futsal.

Futsal spilles på en mindre bane end normal fodbold med fem spillere på hvert hold, der er ingen bander, og bolden er tungere. Så du og dit hold bliver helt sikkert udfordret både teknisk og taktisk.

Find det tilbud, der passer dig og dit hold

Vores stævner varer én dag eller en weekend. Det er forskelligt, hvor mange kampe hvert hold spiller, og hvor lang hver kamp er. Men sikkert er det, at stævnerne er forsøgt planlagt bedst muligt for dig som spiller.

Vores turneringer strækker sig over en længere periode med flere kampe undervejs.

Er du klar på en fed fodboldoplevelse? Find et stævne for dig og dit hold nedenfor.

Har du og dine holdkammerater lyst til at deltage i en turnering, skal du eller en anden i klubben kontakte det lokale DGI-kontor for at høre nærmere.