European Street Cup

Tag med til European Street Cup - EM i street soccer. Her oplever du kontinentets bedste inden for sporten, og der er garanti for at kunne lure fede tricks af.

European Street Cup er EM i street soccer og en af Europas højst profilerede begivenheder inden for sporten. Deltagerne dyster i kernedisciplinerne Panna, Freestyle og 4 mod 4

Det internationale event er drevet af DGI Street Soccer i et tæt samarbejde med idrætsorganisationer i Belgien, Italien, Frankrig, Tyskland, Holland, Portugal og England.

Europa Street Cup til Landsstævne 2017

European Street Soccer startede i Antwerpen i 2011. Siden har eventet samlet eliten i street soccer cirka hvert andet år til en blanding af konkurrence, læring og socialt samvær - uden grænser.

Danmark vandt i 2013, da eventet blev afholdt i forbindelse med DGI Landsstævnet i Esbjerg, og igen i 2014. Næste event er til Landsstævnet i Aalborg i sommeren 2017 - og måske skal du med? Enten som spiller eller tilskuer?

Skal du med?

Danmark stiller med et landshold i 4 vs. 4 - og du har mulighed for at komme med på holdet. Over sommeren 2016 vil der være scouts ude til Danish Street Cup-stævnerne landet over, og deltager du her, kan du være blandt dem, der bliver spottet.

Til Danish Street Cup vil DGI og vores scouts også invitere deltagere til panna og freestyle. Er du blandt de få heldige, der bliver inviteret, får du samtidig en gratis billet til Landsstævnet 2017.

Skal du ikke selv på banen er der stadig mulighed for at arbejde på dine skills til European Street Cup 2017 - alle stjernerne giver workshops undervej, så du får mulighed for at lure deres fedeste tricks af. 

EU-støttet event

European Street Cup 2017 er støttet af EU og bliver afholdt af DGI Street Soccer i samarbejde med organisationen ISCA.

ISCA har medlemmer i 65 lande og formidler erfaringerne fra EM i street soccer til hele verden.

Eventet bliver afholdt i forbindelse med DGI Landsstævnet 2017