Facebook for begyndere - kom godt i gang med foreningens facebookside

Hvornår
15. aug 2018 kl. 18:00 til 21:00
Hvor
DGI Storstrømmen, Evensølundvej 5, 2. sal, 4720 Præstø, Danmark

Nummer
2018 23 85 8901

Vil din forening gerne i gang med Facebook? 
 
Så har du nu muligheden for at komme godt fra start, når DGI Storstrømmen inviterer til en 3-timers workshop i ”Facebook for begyndere”. 
 
På denne workshop vil du få viden om, hvorfor det er en god ide for din forening at være på Facebook, og hvad I, som forening, kan opnå med målrettet kommunikation på dette medie.  
 
Ud over grundlæggende viden og inspiration vil du selv komme til at arbejde med at oprette foreningens nye Facebookside. Du bliver guidet gennem denne proces og lærer de mest almindelige funktioner. Fx skal du lave et opslag på den nye side, oprette et arrangement og invitere relevante folk til at følge foreningen.  
 
Du vil også komme til at gøre dig nogle mere grundlæggende overvejelser om, hvad foreningen skal bruge sin nye side til, og hvordan den skal administreres fremadrettet.  
 
Når du går hjem fra denne workshop, vil du have oprettet foreningens Facebookside og være klædt på til at din forening får glæde af den i fremtiden.  
 
Det kan være en fordel at være flere personer fra din foreningen med på workshoppen, så der er flere, der kan tage ansvaret for siden når I kommer hjem.  
 
Procesleder og underviser: Foreningskonsulent Frederik Blinkenberg 
 
Medbring: Bærbar PC/MAC, billede af foreningens logo, et godt billede af foreningens faciliteter eller aktiviteter (til coverbillede på jeres nye Facebookside)

Andre spændende arrangementer

Vi har desværre ingen aktuelle arrangementer at tilbyde dig lige nu.

Hvis du vil have information om arrangementer i støbeskeen, så kontakt dit lokale DGI-kontor.