Konflikthåndtering

Hvornår
29. okt 2019 kl. 18:00 til 21:00
Hvor
DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100, 1. sal, 1552 København V, Danmark
Hvem
Trænere fra 16 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 21 85 3006

Når du er træner for en gruppe børn i en idrætsforening har du sikkert – i større eller mindre omfang – oplevet uventede og ubehagelige situationer, som har krævet flere kompetencer end de rent idrætsfaglige. Det kan være børn, der er urolige og forstyrrer træningen, eller forældre, der blander sig urimeligt. I nogle tilfælde er det mindre ting, som hurtigt løses. Andre gange spidser det lidt mere til og ender i værste fald i en regulær konflikt, som også påvirker dig udenfor hallen. 
 
Konflikterne kan have forskellige baggrunde og kan løses forskelligt. På dette kursus vil du få baggrundsviden og tips til hvordan du generelt minimerer konflikter mest muligt, og hvordan du følger op på dem, så de ikke vender tilbage.  
 
Du vil bl.a. lære hvordan du hurtigt tolker udgangspunktet for konflikten, og hvordan du bedst muligt kommer problemet i møde, så alle parter kommer bedst muligt ud af det. Du vil også få kendskab til ”konflikttrappen”, og hvordan du kan bruge den, samt høre om kropssprog, adfærd, anerkendelse og indgåelse af aftaler.  
 
Undervisningen vil veksle mellem teori og praktiske øvelser i form af cases, som kursisterne selv bringer på banen. 
 
Underviseren er Lars-Henrik Bronnée Madsen, der siden 2006 har arbejdet som SSP-konsulent i Lejre Kommune. Lars-Henrik er bl.a. uddannet som ungemægler v/Center for konflikthåndtering, og krimonolog på Københavns Universitet. Lars-Henrik er desuden uddannet håndboldtræner til divisionsniveau.

Lars-Henrik Bronnée Madsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer